Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana/ İş Bankası ATM Basamağı

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
21 Temmuz 2011 Güncel:

Öncesi

Ve sonrası

O dev basamağın yerinde artık bu rampa var :):)

______________________________________-

img0716fy.jpg

Atm önündeki basamağın yüksekliğini üşenmedim ölçtüm ; 36 cm.

E haliyle tahmin edersiniz çıkmak ne mümkün . Yoldan geçen insanlar yardım ediyor bazen . Tanımadığınız insanlarla el-ele, kol-kola bi muhabbet :p

engellılerı dusunseler zaten budurumda olmazdık

küçük çocuklar çıkıpta oynamasın diye basamaklı yapmışlar. :D:D:D

2011 yılına gireceğimiz şu günlerde Ülkemizin acı bir tablosu.İnsanın içi sızlıyor yawwwww, o kadar vergi veriyoruz bize sunulan hizmet berbet durumda.Yollar, kaldırımlar,geçitler vb.. hemen her yer vasatın altında....

şöyle bir fotoğrafa baktım da sanki anıtsal bir yapı yaratmak istemişler, ulaşılmaz ve erişilmezz...:D reklamda bağıra bağıra "atmlerin bir bankadan neyi eksik olduklarını" söyleyen Mehmet Ali Alabora'ya göstermek lazım bunu:) Ama birde şu var, Mehmet Ali koluma girerek atmye ulaşmamda yardımcı olursa işte buna hayır demem doğrusu :p

ya bu bankamatik tam olarak adananın neresinde :)

sadece Adana'nın değil Türkiye'nin dört bir yerinde :)

ondan deyil hanı sel suları basıbta atm götururse yada kuslar tavuklar para ceker dıye neolur ne olmaz hanı burası turkıye diye herhalde ARKADASIM ÇOK GUZEL Bİ ÇEKİM ELİNE SALIK:mad:

exelans;

istasyon karşısında TCDD yolları binası önü

Evet adres tam olarak öyle:eek:
Uğur Mumcu Meydanı TCDD 6. Bölge Müdürlüğü binası önü, Ziyapaşa Bulvarının girişi.

Bence "basamağın" daha da yükseltilmesi için iş bankası genel müdürlüğüne başvuru yapmak lazım! En azından "acaba çıkılabilir mi" diye tereddüt edip tepetaklak düşme riskimiz ortadan kalkar! Hem büyük kuruma ihtişamlı kaldırımlar yakışır! :)

İş bankasından neyi eksik ! :)

Ya bu basamak sağlam adamı bile acillik edebilir yani

bende maaşı işbankasından alıyorum şuraya bir gideyimde bakayım merak ettim :)

arkadasım o yukseklık hıc bırsey ben antalya da yasıyorum burdakı atemen onunde kı yukseklıklerı bır gorsenız sasarsınız:D

Yazikki Turkiyede heryerde mimari engeller var
arkadasımızın cektigi resim sadece bir örnek.
benim herzaman soyledigim bisi vardir (nacizane fikrim):)))bu tarz yerleri kimler yapıyorsa tek tek arayıp bulucaksin kırıcaksın bacaklarini
hadi burdan cık işlerini hallet diyeceksin yuksek kaldirimlar dahil.. asansorsuz binalar dahil.
bakalım bidaha yapacaklarmi boyle projeler.zira bizim ülkemizde yaşamadan kimse anlamıyor boyle seyleri.
ne demişler atalarımız;cok gezen deil cok YAŞAYAN bilir:)))
semacım elllerine saglık paylaşim icin tşkler..

Öncesi

Ve sonrası

O dev basamağın yerinde artık bu rampa var :):)

Takipçi olmanın sonucu, tebrikler sema:eek:

Seldacım , "uğraşırsak karşılığını alıyoruz"a güzel bir örnek oldu. Katkım olduğu için mutluyum :eek:

ya adanada geç yatan bakım aylığıylada uğraşın zamanında yatması için size duacı olak olmazmı selma hanım slmlar

Hazırcı olmayın , aylıklarınız içinde kendiniz girişimde bulunun :rolleyes:

Tebrikler duyarlıgınız ve mücadelenizden dolayı...yine tebrik ederim. örnek alıncak bir kişiniz...

bende tebrik etmek estedim...şu %40 oranında özürlü olan arkadaşlarımızın ulaşımdan faydalanmasınana keşke bi çare bulabilsek..sağlıcakla..

emilyo ağa maaşlar ne oldu bir haber varmı yada umut sen bilin

semacımm tebrikler canım haksızlığın üstüne giderek sabrınında sayesinde iş bankasına güzel bir ders vermiş oldun.. ehh artık inşallah tüm tc de hem kendi bünyesindeki olumsuzlukları yok ederler hemde diğer kurumlarada örnek olurlar..

gusel arkadasımı tebrık edıyorum duyarlı ınsanın hali baska oluyor...:)

[FONT=Trebuchet MS]
Bizde Kolay Pes Etmek Yok[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]Sen hiç kaldırımda takılı kaldınmı?
Kalmazsın adımını atar çıkarsın...
Bizmi? gerek [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]koltuk[/FONT][FONT=Trebuchet MS] deyneği gerek tekerlekli sandelye ile,
Yüksek mimarlar gibi engeli ölçer biçeriz.

Sen hiç bankamatikten para çektinmi?
Çekmişsindir hesabın varsa eğer…
Bizmi? Bankamatiğe ulaşmak ne mümkün,
Bankamatik bize her zaman küskün.

Sen hiç otobüse dolmuşa bindinmi?
Binmişsindir,koltukları ne rahat değilmi?
Bizmi? içine kahramanca girmeyi becerebilsek,
Düşünürüz hemen gazi olmadan inebilsek.

Sen hiç tiyatroya, sinemaya gittinmi?
Gitmişsindir, sanatı seyretmek çok güzel,
Bizmi? hepsini severiz,içimizden birini sen seç...
Diyeceksinki..! gitme oralara en iyisi vaz geç...

yok öyle yok BİZDE KOLAY PES ETMEK YOK

MİMAR olur her engeli ölçeriz biz,
BANKAMATİKLE nasıl olsa barışırız biz,
GAZİLİĞİ göze alır yine bineriz biz,
SANAT ile varız, var olacağız biz,

Her şeye rağmen sizlerle yaşayacağız biz.....[/FONT]

Bu başlığa ''Bizde Kolay Pes Etmek Yok'' şiirimi yazmadan edemedim.Sevgilerimle,

Bir şiir buraya ancak bu kadar yakışırdı :eek: Çok teşekkürler abi :)

Üst Alt