Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana ortopedia hastanesinde Emre Toğrul hocaya kalça protezi ameliyatı olan var mı?

hasretcan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Adana ortopedia hastanesinde Emre Toğrul hocaya kalça protezi ameliyatı olan arkadaşlarım varsa ya da bu hastana ve Emre hoca hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa yardımlarını ve tecrübelerini payaşmalarını bekliyorum. Temmuz ayının 20'sinde randevum var. acil lütfen

Emre hocayı tanımıyorum ama kalça protezi ameliyatı oldum.Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım.

arkadaşım size de geçmiş osun. ameliyatımı oldum ancak henüz yeni.ameliyat başarılı oldu.şimdi protez takılan bacağımı uzun hissediyorum.bu sizde de oldu mu? doktor zamanla eğen kemiğimin yerine geçeceğini söyledi.çünkü ameliyattan önce bacağım kısa olduğu için leğen kemiğim aşağı inmiş. şimdi bacaklarım eşit uzunlukta ama ben uzun hissediyorum.bu sizde ne zaman düzeldi? ayrıca bazen tıkırtılar hissediyorum.sizde de bu sıkıntılar oldu mu.yardımlarınız için şimdiden sağolun. geçmişolsun

kalça protezi ameliyatı olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

selam arkadaşlar.3 hafta önce kaça protezi ameliyatı oldum. ağrılarım neredeyse geçti ancak kalça eklemim hareket ettiğinde içten tıkırtılar hissediyorum.bunu yaşayan arkadaşım var mı?Bir de ameliyat olan bacağımı uzun hissediyorum çünkü amliyattan önceki kısalık leğen kemiğimin aşağı inmesine sebep omuş. şimdi bacak boylarım eşit olduğu halde ben uzun hissediyorum.bunu yaşayan arkadaşlarım varsa lürfen beni aydınlatsınar.bu sıkıntılar geçecek mi? geçecekse ne zaman geçecek.hepimize acil şifalar ve sabırlar diliyorum.

Merhaba

Çok geçmiş olsun. Benim de anneme kalça protezi takıldı. Onun da bir bacağında 2.5-3 santime yakın uzunluk
oluştu. bununla ilgili bir başlık da açmıştım. Bir arkdaşla da biraz sohbet etmiştik. Oraya da bakabilirsiniz. Bizim doktor Hacı Kutlu idi. Bir buçuk sene kadar önce ameliyat oldu. Annem bu uzunluk yüüznden sürekli aksıyor bu da bel ve bacağında ağrılara neden oluyor. Doktor bu uzunluk meselesini önce kabul etmedi sonra bol bol yürü zamanla geçer dedi. Malesef düzelme olmadı. Ayrıca annemin gece protez takılan bacağı uyuşuyor ve ağrıyla uyandığı çok oluyor. Sabah kalkınca da hemen hareket edemiyor. Sizin ağrılarınız neyse ki geçmiş. Bizim sıkıntılarımız devam ediyor. İnşallah bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız. Allah acil şifalar versin.

Islık;

geçmiş olsun arkadaşım daha önce de yazmıştım ama cevabı bulamadım galiba.forum işlerinde tecrübem pek yok.kalça protezi ameliyatı oldum.10 hafta oldu.kimi zaman kalçamdan tıkırtılar duyuyorum.bi de protez takılan kalçamda uzunluk var şu anda .ameliyattan önce kısaydı bu yüzden leğen kemiğim aşağı inmiş.bacak boyları eşitlenince protezli bacak 1 cm uzun oldu.bu sıkıntılar sizde de oldu mu. oduysa ne zamana kadar sürdü.yanıtlarsanız sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun,

Belki kızacaksınız yazdıklarıma ama gerçekler böyle,oturupta kendinizi dinlemeyin tıkırtımı geliyor uzunmu oldu kısamı oldu diye oranıza buranıza bakmayın.Böyle kendinizle uğraştıkca daha çok sıkıntılar sorunlar ortaya çıkacaktır.Zaman geçtikçe yürüdükçe herşey normale döner yerine oturur alışır düzelir.Bende sizin gibiydim ayağım kısalmış mı kısa geliyor bana ya ben göremiyorum şu ayağımın arkasında yaramı var bacağımın arkasında akıntı oluyormu netten araştırırdım belirtisi ne sizdede oluyormu diye çok şükür şimdi iyiyim baş parmağımın altında 2 senedir yara var hiç umurumda değildi 1 haftadır kapanmak üzere.Diyeceğim kendinizi dinlemeyin herşeyi akışına bırakın daha yeni ameliyat olmuşsunuz düzelir herşey.

Merhaba hasretcan,

Annemin ameliyatı 1.5 sene önceydi. Bacağındaki uzunlukta hiç bir düzelme olmadı. Üstelik annemin bacağındaki uzunluk 2 cm. den fazla. Tıkırtıyla ilgili bir şikayet annemden duymadım. Ancak gece uyuşmaları çok fazla. Bazen ağrıyla uyanıyor. Senin ameliyatının üzerinden fazla zaman geçmemiş. Üstelik uzunluk da 1 cm. diyorsun. Zamanla belki sende düzelme olur. Çünkü sendeki uzunluk anneminkine göre fazla sayılmaz. Allah acil şifa versin.

Salam men size azerbaycandan yaziram . adim Lale 21 yasimdayim univerte telebesiyem . 21 yildir ki sol bud canaqimda olan cixiqdan azab cekirem artiq diger ayaqimda da eyilmeler var. bakida 3 kez amaliyyat oldum ama hic bir sonuc olmadi son amaliyyetde daha da kotulewdi her wey . artiq her kesin icine cixamaz hale geldim. disariya cikdiqimda insanlarin bana bakislarindan utaniyorum artiq arkadaslarimin yaninda utaniyorum artiq . bende iyilewmek istiyorum ... lutfen bana yardim ediniz ...

Lale hanim ve diğer arkadaşlar bu konuda adanada prof Dr emre togrul beye güvene bilirsiniz.lütfen ona basvurun

SOKRAT ben de hacı kutlu ya ameliyat oldum ve senin yaşadığından çok daha fazla sorun yaşadım. Ben sana özelden yazamadım lütfen bu yazıyı okursan bana özelden yaz yardımına ihtiyacım var

Geçmiş olsun kardeşim nerede olduğunu z ameliyatı emre beyemi

Üst Alt