Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da engelliler için elektrik faturalarında %10 indirim başlamış

okan01

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bugün beni türkiye sakatlar derneği adana şubesinden aradılar ve elektrik faturası 130 lirayı aşan engelli ve engelli yakınlarına %10 indirim başladığını 2015 te 130 lira uygulamasının kalkacağını ve her faturaya %10 indirim uygulanacağını söyledi. bilgilerinize

Evet gayet ciddiyim Sakatlar Derneğinden arayan bey yeni çıkan kanunla diye bir ibare kullandı. Ama bu sene sadece fatura tutarı 130 lirayı aşanlar için dedi seneye bütün tutarlar için %10 indirim dedi

Adana,da elektrik indirimi

elektrik faturalarında engellilere indirim başlamıştır.yapacagınız engelli kartınız,elektrik faturanız ve kimlik fotokopiniz.gerekli bilgiyi 0507 5036812 bu numaradan alabilirsiniz.işlem 1 ay içerisinde işleme giriyor...

aman aman ne kadar cok indirim gözlerim yaşardi... hic yoktan iyidir diyen arkadaşlara hayırlı olsun

Ben kocaelide ikamet ediyorum bana boyle birsey olmadigi soylendi neye dayandigini yazarsaniz hakkimizi arariz.

adana için yapılan indirimde ilk 3 ay %25 sonraki aylar %10 olacak.......

BU KADAR pahalı elektrik olurmu en düşük 82 geldi şuana kadar klima yok ...işim geregi gündüz elektirk fazla çalışmıyor...yine de geliyor kullananlara sabır diliyorum

Üst Alt