Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da engellilere elektrik indirimi diye bişey yok!?

sarasota

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar aradım ve sordum engelli indirimi diye bişe yok sadece şehit yakınları ve gazilere var ama şuan için dedi ...

nasıl faydalanıyorsun acaba o bölgenin şirketi farklımı uygulama yapıyor

bide ne kadar indirim uygulanıyor yazarsanız sevinirim

Zonguldak'ta da yok, sizin elektrik kurumları özel değilmi?

Kayseri KACEDAŞ AŞ. firmasıdır.
Ancak bu konuda şöyle bir şey varki özelleşen bu şirketler bu kalite&avrupa standartlarına uymayabiliyorlar. Bildiğim kadarıyla da bu konuda yaptırım olacak bir kanun yönetmelik yok. Tıpkı turizm şirketlerinde firmalara göre değişen yolculuk indirimi gibi.
İndirim %14'tür.

Vergi muhafiyetinden de ayrıca indirim alıyorum. Eğer kurum ile bu konuda anlaşamıyorsanız en azından vergi muafına haiz olun derim.

Ben Elektriğe 3 yıl önce abone oldum öyle bir uygulamamız yok dediler araştırdım sadece şehit gazi yakınları için geçerli, başka nasıl indirimden faydalanabilirizki?

İlinizdeki vergi dairesine giderek raporunuz ile vergi muhafiyetinden faydalanmak istediğinizi belirtin. Zaten yönlendirileceksiniz. Vergi dairesi kurumu da sizi tekrar muayeneye yönlendirip raporunuzu yenilicek. Sonrasında vergi dairesinin size uygun göreceği % oranda (tamamende silebiliyor) muhaf raporunuzu verecek.
Böylece artık ülkemizdeki tüm vergiye tabi giderlerinizde vergi ödemez yada indirimli ödersiniz.

Son düzenleme:
tahminime göre yakında bunada bir çözüm bulup tüm illerde uygularlar belkide torba yasada vardır

veysel yaylacı;

insanları yanlış yönlendirme, elektrikte herhangi bir indirim yoktur, ayrıca vergi giderlerinden vergi ödemez veya indirimli ödersiniz demişsin, buda yanlış, vergi indirimi çalışanların maaşlarında küçük bir miktar vergi muafiyetidir, senin dediğin gibi alışverişlerdeki vergi indiriminden muaf değilsin, senin yorumunu okuyanda senin başka bir ülkede yaşadığını zanneder.

evet arkadaşın dediğine göre o zaman bende vergi indirimi alırım ve gider vergiden muaf araç alırım o zaman böyle bişey yok

Son durum yine aynımı acaba.bazı illerde varmış.olanlar paylaşabilirmi?

Üst Alt