Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da engellilere özel spor solunu var mı?

lion96

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Ben Adana'da oturuyorum engellilere özel spor salonu varmı acaba yüzme havuzu veya fitness sporu yapmak için ? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim .

Engeliniz nedir? Havuza girmek için lift sistemine ihtiyacınız var mı? Bildiğim kadarıyla yok çünkü. Yine de Hayal Park havuzundaki yetkililerle bir görüşün derim.

benim bildiğim ankarada bile yok ki varsa yazın lütfen.

engelim doğuştan sağ kolum yok . birde fitness'e gitsem tek kolla ne yapabilirim koşubandı ve elektronik bisikletten başka ?

Yüzme konusunda sıkıntınız olmaz. Aslında bir çok sporu deneyebilirsiniz bence. Halı saha futbolu da olabilir. Yapan arkadaşlar varsa burdan cevap yazarlar size.

adanada bedensel engellilere badminton kursu açmak istiyorum.ilgilenen bana ulaşsın 543 713 5061.not:ücretsiz...

selam bende adana da yaşıyorum 1 yıl önce kaza geçirdim sağ elim bilekte tendon sinir yaralanması şuan sağ elim kısıtlı kullanıyorum, aynı zamanda sol gözümde retina yırtığı ve kalıcı görme kaybı var.rapor aldım %60. Bu durumda engelli spor branşlarında yarışabilirmiyim? bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ederim..

bende arıyorum bir türlü bulamadım spor yapılacak güzel bir yer....

esenlerde koray uçar hocamız var kendisi dünya üçüncüsü bana yardımcı oluyor yaklaşık altı aydır çalışıyoruz.tekerlekli sandalye bodybuilding yarışmalarına hazırlıyor .federayondan gerekli ilgiyi göremedik. ama çalışmaya devam.ama engelliligin avantajlarını kaybeder oldum.metroda otobüste kimse bana yer vermiyor artık insanlar bana acıyarak degil gıptayla bakmaya başladı 44cm kolum var. olsun artık

Üst Alt