Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da katılabileceğim EKPSS kursu var mı?

relax1275

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar Adana'da ikamet etmekteyim. Ekpss sınavına hazırlanıyorum ve aramama rağmen ekpss kursu veren biryer bulamadım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim

relax1275 Adana'nın neresinde oturuyorsunuz? Bilmiyorum ama Adana'da EKPSS kursu açılabilmesi için Seyhan ve Çukurova Halk Eğitim Merkezi'nin sitesine gireceksiniz, telefon tuşuna basıp "Göndermek için tıklayınız" butonuna basacaksınız...EKPSS kursunun açılmasıyla ilgili mesaj gönderin...Bir de Seyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi,Çukurova Belediyesi gibi üç belediyeye gidin, EKPSS kursu açılması talebinde bulunun...

Bende 2020 ekpss hazırlanıyorum bende bulamadım belediyeler yok diyor fatih sultan Mehmet kültür evi taleb toploluyor bilgisi olan eklesin beni lisans mezunuyum

kurumlara halk egitim merkezlerine mail attım ama tınlamadılar. fatih sultan mehmet kültür evine talepte bulunacagım

Üst Alt