Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da otobüs şoförü refakatçim yüzünden bizi rencide etti!?

GökhanBey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Adana da 14.günüm misafirliğe geldim
Toplu taşıma aracı olan belediye otobüslerinde (resmi) 11 defa seyahat ettim 2 şöför beni herkesin içinde refakatçim yüzünden rencide rezil etti..
Engelli kartımda ulaşım da refakatçi hakkı vardır ibaresi olmasına rağmen ben kendisine İzmir'den geldiğimi söylememe rağmen azarladı! İlk defa Adana'da böyle bir durum ile karşılaştım başka şehirler de böyle bir şey olmadı..
Şikayet ettim ama aynı durumu 2.kez yaşadım bütün şoförler değil sadece bazıları bana11 ayrı şöförden 2 tanesi böyle ters davrandı... Bütün şöförler bilgilendiriliyor mu? Refakatçim için ayrı kart olması gerektiğini basması gerektiğini söyleyip hatta bir tanesi arabayı durdurup kapıyı açıp indirmek istedi başka bir arkadaş kartını okuttu zoruma gitti kim bize sahip çıkacak belediye şikayet ettim onlar da gerekli kuruma şikayetiniz iletildi diye mesaj atıyor lakin 2.kez ve çok ağır bir şekilde rencide edildim
Yardımcı olur musunuz artık refakatçim ile otobüse binmekten çekiniyorum...

Ulaşabildiğiniz en üst makamlara şikayet edeceksiniz, geçiştiriliyorsa ilgili birimi de şikayet edeceksiniz.
Buradan ne gibi bir yardım umuyorsunuz ?

Twitter'dan hem Adana Belediyesi'nin resmi hesabına hem de belediye başkanına

adana_Bld
ZeydanKaralar01

Keşke o anı cep telefonu kameranızla kayıt etseydiniz. O şekilde en üst makamlara ulaştırır ve bunu yapan kişilerin en üst seviyede ceza almasını sağlar ve bundan sonra sizin gibi refekatçısı olan hastalara nasıl davranılmasını gerektiğini öğrenirlerdi.

Başkalarının yaptıkları yüzünden lütfen üzülmeyin GökhanBey . Kimsenin sizi üzmeye hakkı yok, yaptıkları terbiyesizliği şikayet etmenizi ben de tavsiye ederim. Keşke milletçe daha anlayışlı daha olumlu insanlar olabilsek.

Belediye otobüsleri ve Halk otobüsleri de aynı şekilde temeli eğitimsizlik, bilgisizlik.
Size verilen bir hak var kimse sizi rencide de edemez, azarlayamaz da.
Bindiğiniz saat ve otobüsün plakası ile birlikte
Adana Büyükşehir Belediyesine
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler iletişim merkezine şikayetinizi yapabilirsiniz.
Böyle şeylerin toplum içinde olması ister istemez kişiliğimize zarar verebiliyor. siz yinede takmayın böyle şeyleri, hepimizin başına gelebiliyor.

Üst Alt