Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da otomatik vites aracıma tertibatı nerede yaptırabilirim?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar Adana'da otm vites araca tertibat yaptırmak istiyorum.. nerede yaptırabilirim..
Adanalı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. konu acil..
teşekkürler

Tellidere civarında Nuri Usata diye biri var.Tellidere caddesi üzerinde Shell Petrol arkasında mahalle içinde bir yer. Cadee üzerinde parçacılara sor. söylerler

Metro Gross Market karşısı sanayi sitesi içinde Volkan Kaynak adında bir yer var. Ustasının kendisi de tekerlekli sandalyede. Sol gaz pedalimi yapmıştı. Kartını bulamadım şimdi.

Bu ismi de bir arkadaşımdan aldım; Adana Hilton karşısında 05428203323 telefon numarası Yılmaz Usta (Faruk Oto Pedal da dukkanının adı olmalı)

bıraz geç gordum ama yardımı olur zannedersem metalsanayııde miraç torna atolyesı var .Toyota onatça gondermışti beni.Ben bıraz tıtızımdır ama saıt usta tam ıstedıgım kalıtede veozellıkte yaptı.Tavsıye ederim.Sanayı gırısınden devam edın yolun sonuna dogru sol tarafta.Fıatıda uygundu (ben 2010 şubatında yaptırdım)

arkadaşım ben adanalıyım tel numaramıyazim ara tarifedim veya sanayisinde erol diye bi arkadaşımızvar oda engelli o takıyo 0507 746 77 90

yılmaz ustaya ben de yaptırdım daha doğrusu aracı aldığım bayi ona yaptırmış. gerçekten çok kullanışlı herkese tavsiye ederim

Adana hilton oteli karşısında sadece aparat yapan faruk usta var. arabamı yaptırdım işinin ustası belli. projeyi ve aparatı aynı gün bana çıkardı 0542 820 33 23 numarası bende kesinlikle tavsiye ederim.

Üst Alt