Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmak için ne yapabilirim?

Mesut01

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben adanada oturuyorum ayrı bir kart kullanmıyoruz özürlü kimliğini veya ben sakatlık oranını nüfus cüzdanına işlettim onu gösteriyorum hiç bir sorun çıkmıyor nüfus cüzdanınını göstererek tiyatroyada ücretsiz giriyorum

Müze'ye de ücretsiz girebilirsin. Milli parklara da ücretsiz ( yanında yakınınız varsa onalrı da ücretsiz alabilirsin ama araba içinde iken)

tiyatro nasıl olıyoır ya?

Selam.tiyatro nasıl oluyoır ya?Napmamız lazım.devlet tiyatrosumu.yoksa belediyemi

Devlet Tiyatrosu ücretsiz. bilet satış kısmına gidiyorsun kimlik gösteriyorsun, bileti ücretsiz alıyorsun. Gerisi perde izlemeye gidiyorsun. Ben denedim Devlet Operasına, Devlet Balesine ve Tiyatrosuna girdim beleş...

mrb

numune hastanesinden özürlü kimlik kartı çıkarmak için almış olduğum %40 sakatlık raporunu valilik binasında bulunan sosyal hizmetler müdürlüğüne verdim.onlarda bu raporu mernis projesine kaydettiler. yakaşık 5-6 öncede nüfus müdürlüğüne gidip kimliğime sakatlık oranını yazdırmak istediğimi söyledim.zaten bilgisayardada görüküyordu.5 dk içindede kimliğimi aldım ve kullanıyorum belediye otobüslerine kimliği göstererek ücretsiz biniyorum sorunda çıkmadı.seninde en az % 40 raporun varsa raporla beraber muhtardan alacağın kimlik yenileme belgesiyle beraber başvurup kimliğine işletebilirsin.
iyi günler.

Üst Alt