Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'dan aldığım özelge ile başka bir şehirde araç alabilir miyim?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba buradaki bazı arkadaşların yazılarını okuyunca bende biraz korktum .Vergi daireleri her ne kadar sözlü olarak araç alabiliyorsun dese de ben işimi garantiye almak istedim . Adana da özelge talep ettim kanunen alabileceğimi zaten biliyordum ama iş bilmeyen kişilerin kurbanı olmayayım diye ,

özelgeme 5 günde cumartesi pazar da dahil yani 3 iş günü içerisinde sağ olsunlar olumlu cevap verdiler .Mersin vergi dairesi benden olmayan bir kodu istiyordu sol sinyali sağa aldır diyordu bende aldırmam ne hakla benden bunu istiyorsun dediğimde birde beni azarlamaya çalışıyordu madem aldırmayacaksın sinyal verecek güç varsa kolunda git indirimsiz araç al ozaman diyip yüzüme bile bakmıyordu.

Bende adana' nayla görüştüğümde durumu anlattım bu şekilde alırsın birşey yapmana gerek yok özelge talep et dediler ve kısa sürede verdiler .

şimdi direksiyon da sadece topuz ve otomatik vites ile alacagım inşallah şimdi öğrenmek istediğim şey ;

Adana dan aldığım özelge ile istediğim şehirden araç alabilir miyim diğer vergi daireleri sorun çıkartır mı tekrardan elimde özelge olmasına rağmen şimdiden teşekkürler.

tvtvtv_1987
Bende seninle aynı durumdayım malesef
Kodlar 102 47 ve 78 bu kodlar la ötv den muaf olabiliyorken mtv den muaf tutmuyorlar bende araç alma aşamasına geldim vazgeçtim yeni yasa bi çıksın ona göre hareket edicem.
Sen mtv den muaf olabiliyormusun sadece topuzla

Evet elinizde özelge var ise her yerde kapılar sonuna kadar açık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Hammet3116

anladım kardeşim olsun mtv yi alırlarsa şansımıza ama bazı arkadaşlar tertibat yaptırmadan mtv den otomatik vitesle muaf olmuş biraz da şans işi bu arada sen mtv ödememek için mi vazgeçtin araç alımından.
benim görüşüm bu şartlarda mtvden muaf olmam ama dediğim gibi biraz da şans işi

@Bertoned
evet vergi dairesinden bizzat elden aldım özelge mevcut . ilginiz için teşekkürler.

tvtvtv_1987
Yo Hayır mtv için vazgeçmedim 1.6 passat comfortline alicaktım lakin yeni yasada 2000 motor ne alabiliriz diye bi görmek istedim eğer olursa 2000 passat comfortline düşünüyorum 204.000 tl şuan ama bi umut bakalım eğer olmaz ise yine 1.6 motor 2018 model almış olurum diye düşündüm.

Üst Alt