Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'ya atanıp ev arkadaşı arayanlar ya da Adanalı olup yardımcı olabilecek var mı?

hsahsa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar;

ben adana seyhan belediyesine atandım benim gibi adanaya dışardan gelip de ev
tutup arkadaş arıyan var mı ?

adanalı arkadaşlar seyhan belediyesine ulaşımı kolay rahat gidip
gelebilecegim bir yerden eşyalı ev yada pansiyon gibi bir yer varmı bu konuda
yardımcı olabilecek biri varmı yada tanıdıgı güvendigi emlakçı falan var mı ?
şimdiden teşekkürler

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım adanamız çok güzel ve bir engelli için idaal br memlekettir seyhan beledyesinin tam karşısında türkiye sakatlar derneği var ama sen orayla irtibat kurma sana yadımcı olmak isterim adananın bir çok yerinde eşşa ile kiralık ev var ama sana yakın olması lazım en münasibi ya döşeme mahalesi olur ya yüzüncü yıl mahallesi olur yüzüncü yılda mutlaka ev vardır ama hep daire oralar gerçi senin kesene görede mutlaka bulunur sen nezaman adanaya geleceksin bana bildirirsen sana ev bulman konusunda en azından adanalı biri olarak yardımcı olmaya çalışırım

bende seyhan bel yanında oturuyorum

sağol arkadaşım ben dün adanadaydım baya bir gezdim ama bir türlü adam akıllı bir emlakçı ve ev bulamadım nasipse bugünde gelmeyi düşünüyorum iletişim kurabilecegim bir numara özelden atarsan inş geldigim zaman görüşürz

Üst Alt