Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday formunda kamuda çalışıyor musunuz diye sormalarının sebebi nedir?

hakan263

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar aday formunda kamu da çalışıyormusunuz diye sormalarının sebebi nedir

@hakan263 Sebebini bilmiyorum ama şunu söyleyeyim bulunduğunuz kadroya tercih yapamazsınız. Bir üst kadroya tercih yapmak zorundasınız. :)

ben atamayla başlamadım işime ama taşeron olarak üniversite kütüphanesinde çalışıyorum ne yapmalıyım.kamu kuruluşunda işçi diye işaretlemelimiyim.ama sınavla atanırsam kadrolu olucam şimdi ise iş garantim yok.yani devlet ben iş bulmuşum diye beni cezalandırıyor mu.o işaret kutucuğu yoksa kadrolu işçiler için mi

Kamu kurumunda çalılıyorsan atama sırasında öncelik çalışmayanlarda olacaktır ;)

@KKELEBEKK

hocam ben işçiyim ama kadrolu değilim yine de işaretliyicek miyim bi bilginiz var mı

Hayır işaretleme bende aynı durumdayım işaretlemedim

hakan263 Ben de net cevap alamadım ÖSYM'yi aradım ama hangisi uygunsa diyorlar. Açıklama olmadığını söyledim ama hangi şartlarda dahil olunduğu yazmıyor. Bir de buradaki koordinatörlüğü arayacağım ama bugün telefonlarında problem varmış. Siz de aynı şekilde koordinatörlüklerden bilgi almayı deneyebilirsiniz.

ben kamuda memur hızmetlısı olarak çalışıyorum ...memur olmak için girecem sınava ama durumumuz yazmıyor ..kamuda memur olarak çalışıyorumu işaretlesem sıkıntı olurmu.....

Üst Alt