Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur görevde yükselme ünvan değişikliği sınavına girebilir mi?

emr-osm

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben mebde gih sınıfında memurum 18.04.2011 tarihinde görevde yükselme ünvan değişikliği adı altında bir yazı geldi 2000 e yakın personel tekniker-teknisyen olabilecek bu sınava aday memurlar girebilirmi ben teknik hizmetler sınıfına geçmek istiyorum makina teknikeriyim yüksek okul mezunu,yönetmelikte aday memur giremez diye bir şey yok yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

bildiğim kadarıyla girilemiyor bendeaynı dertten muzdaribim. temel ve hazırlaycı eğitimi almış olanlar ve ve adaylığı kalkmış olanlar diye yazıyor google dan bu kadarını bulabildim.

bende çok merak ediyorum girebiliyor muyum? her yer araştırdım hiç çıkmadı

memurluk eğitimi aldım sadece aselet tasdiki onaylanmasına bekliyorum 2 ay sonra 1 yıl dolacak

Yükselme için kurumda 3 sene görev yapma şartı var. Asaletle alakası yok.

Sınav şartlarını okursanız en az 3 yıl çalışma şartı var..

Adaylık ile alakası yok ki kurumda 3 yıl hizmetiniz var ise GYS ye girebilirsiniz yoksa giremezsiniz.
Ayrıca bahsedilen sınav yapılmadan iptal edilmişti.

Görevde yükselme sınavına GYS girebilmek için 3 yıl çalışmış olma şartı var. Şeflik için bu süre 5 yıl. Asaletle ilgisi yok sayın arkadaşlarım. Kafanıza takılan konuları yazın yardımcı olurum. selamlar...

peki sağlık bakanlığında yönetmeliği okudum 3 yıl sart yazmıyor?

Aday memur 3 yıl şart olmasa dahi görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına giremez.

bide bu bilgisayar sertifikası için girmemiz gereken kursun bir adı var mı ? ben belki girerim ama o bil. sertifikası işi cok kafama takılıyo.

aday memur görevde yükselme sınavına giremez çünkü daha asil devlet memuru değildir. o yüzden görevde yükselme sınavın da şu kadar çalışma zorunluluğu olmasa bile giremez.

Üst Alt