Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur olsa dahi sağlık mazeret tayini hakkı vardır

yunusbursa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kamuda çalışan engelliler aday memur olsa dahi sağlık mazeret tayini hakkı vardır bizzzat ben kullandım benimle aynı gün aynı sınavdan kuruma kayıt yapan bir arkadaşımda bu hakkı kullandı ayrıca sağlık bakanlığı (diğer bakanlıkları net bilmiyorum) öğrenim durumu tayini de veriyor

nasıl bir yol izlediniz? tayin işlemlernizi adım adım olarak yazar mısınız?

Aday memur olmak kurum içinde nakil olmak için engel değildir.
Taytin için çalıştığınız birime bir dilekçe vererek tayininizi isteyebilirsiniz. Dilekçede durmunuzu öz ve net bir ifadeyla anlaşılır bir şekilde ifade ederseniz daha iyi olur.

Eshat bey çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Aday memurum ve tam olarak ne yapmam gerektiği hususunda hiçbir bilgim yok. Şimdi ben denetim serbestlik müdürlüğünde memur olarak çalşyorum 2013 Mayıs ayından beri. Dilekçeyi denetim serbestlik müdürüne verecem değil mi? bunun ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğüyle bir ilgisi olmayacak mı tayin için bahsediyorum.

Bulunduğunuz yerdeki Evrak kayıta verin Oradan Personel ile ilgili birime gider zaten evrakınız. Orada da ilgili genel müdürlüğe gönderirler.

Üst Alt