Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur rapor süresini farklı ilde uzatabilir mi?

Asmina81

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Meb de Aday memurum 5 gün rapor alıp yaşadığım şehire geldim ikamet olarakta rapor süresince burada olduğumu söyledim ve tedavim burada devam etmekte sonuç ve tahliller uzadığı için bir hafta daha burada olmam gerekmekte şimdi yarın raporumun son günü p.tesi işbaşı yapmadan raporum bitmeden tekrar 1 haftalık bir rapor alsam buradan başka şehir olduğundan dolayı bir sorun teşkil eder mi?
Bir kaç kişiye sordum her kafadan başka bir ses çıkıyor bilgisi olan biri cevaplar mı başka şehirden rapor alabilirmiyim??? ve raporumun bitmesinin ardından mı almam lazım?

Asmina bunu devlet memuru olan herkes yapabilir.

Tedavinin sürdüğü veya herhangi bir sağlık kuruluşuna git ve yeni tarihli bi rapor al ama mutlaka çalıştığın iş yerini haberdar et ve raporunu da fax çek. Hiç bir problem olmaz merak etme . .

tşk. ederim bycin aldım bu gün rapor faxladım dünde söylemiştim zaten mdr. yardımcıma rapor al ama faxlamana gerek yok dedi ben genede faxlayıp garantiye aldım kendimi...

Bence her şey yazılı ve usule uygun olsun her zaman. Telefonla konuşmak, sözlü iş görmek bence olası bi kötü niyetli kişinin eline koz verir. Hiiç gerek yok. İyi yapmışsın fakslamakla yani.

Üst Alt