Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur sağlık sorunları nedeniyle tayin isteyebilir mi?

besyo74

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 6 ay kadar oldu memurluğa başlayalı.Türkiye kamu hastaneleri kurumunda çalışıyorum.Benim sağlık sorunları nedeniyle başka ile tayin hakkım var mıdır? Üniversite hastanesinden % 61 özürlü sağlık raporum var. Tedavi olabileceğim en yakın yere tayin olmak istiyorum.Eğer asaletim onaylanması gerekiyorsa nasıl bir yol izlemem gerekir.Teşekkürler

Asaletiniz tasdik olmadan tayin olamazsınız (bazı kurumlar 6 aydada asalet tasdik ediyor) ancak şu şekilde olabilir işi kitabına uydurmak için tedavi olacağınız yere sizi x sebebten dolayı görevlendirebilirler orada iken 1 seneniz dolunca asaletinizi tasdik ederler ve muvafakatınızı verirler tasdik sonrası sizde o kurumda çalışırsınız.

arkadaşım sadece il içi tayin yapabilirsin oda tanıdıklar yardımıyla il dışı görevlendirme olmaz ...

Sağlık durumunda asalet aranmaz...

Bi kere yasa olarak olmasa bile mantık olarak sacma:)adam ameliyat olacak veya ciddi bir problemi sürekli tedavisi gerekiyor asalet mi beklenir yaa.

Üst Alt