Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur statüsündeki engelli kişi belediyeye geçebilir mi?

Author

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dostlarım merhabalar. İlçe Mem'de Vhki olarak çalışmaktayım. Aday memurluk sürecindeyim. Belediyeye geçmek istiyorum, bu süreçte ne yapabilirim. Konunun işleyişi nasıldır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏🏻

Author

eğer adayın sınıfının değiştirilmesini de içeren bir geçiş ise bu benim bildiğim kadarıyla mümkün değil. Bu sebepten ben görevde yükselme sınavına giremedim mesela.

Author
Aday memur yer değişikliği başvurusu yapamaz ama adaylığınız kalktığı zaman geçmek istediğiniz kuruma dilekçe ile başvuru yapıyorsunuz eğer kurum onaylarsa (ki bunun için kurumlar özellikle belediyeler sağlam bir referans istiyor) çalıştığınız kuruma muvafakatname yazısı yazıyor çalıştığınız kurumda onay verirse atamanız gerçekleşiyor

Faruk33

aday memur yer değşikliği yapablir (kadrolu ise evet bu mümkün ben yaptım mesela) ama aday memur kişi sınıf değişikliği yapamaz.

Konuyu açan kişi kurum değişimi sormuş, aynı kurum içinde farklı bir yerde çalışmayı değil

kar&yağmur

Aday memur kurum içi yer değişikliği yapılabilir ama arkadaş kurumlar arası geçiş sormuş ve bu aday memurken mümkün değil

Üst Alt