Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur tayin dilekçesi örneği nasıl olur?

sabirliol2023

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. acilen aday memur tayin dilekçesi örneğini bilen ya da elinde olan varsa gösterebilir mi? acilen bekliyorum

hangi kurum sizin?
Bunu çalıştığın kurumun personel dairesine sorabilirsin her kurum farklı bir dilekçe isteyebiliyor..

ÖSYM tarafından EKPSS 24/08/2016 sınav sonucu ile yapılan yerleştirme sonucunda Kilis İl Sağlık Müdürlüğün'de Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Aday Memuru olarak görev yapmaktayım. "Engel Durumuma Bağlı Olarak" Kilis İl Sağlık Müdürlüğü'nden Mersin/Erdemli İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne tayinimin yapılması hususunda;
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

T.C:
Tarih:
Sicil No:
Adı/Soyadı:
İmza:
bu makul olabilir mi?

sabirliol2023

Aşağı yukarı bende böyle bir dilekçe yazdım bence uygundur, benim Halk Sağlığı Kurumu bence yazın böyle altına raporunuzu koyun belki durum bildirir isteyebilirler benden istediler..

evrakın en altında yer alan imza kısmının altında da ek: sağlık raporu yazdım ve önce personel birimindeki yetkiliye gösterdim, sonra da evrak kayıt birimine evrakı verdim, yani kabul ettiler dilekçeyi.

Hadi hayırlısı olsun kabul edilir bu dilekçe inşAllah istediğin sonucu alırsın..

ben araştırdım. yaptığım araştırma sonunda ki şu an evrak elimdedir. durum şöyle:
1655 sayılı devlet memurlarının yer değiştirme suretiyle atanmalarına ilişkin yönetmelikte yer alan kısıtlayıcı hükümlere tabi olmaksızın şeklinde ifade ile bu yönetmelikte tayinler konusundaki zorunlu hizmet-adaylık vb. kısıtlamalara tabi olmadan gerçekleştirileceği açıkça vurgulanmıştır. yani buradan da anlaşılacağı gibi herhangi bir süre veya adaylık kaldırılmasını beklememize lüzum bulunmamaktadır.
zaten devlet personel başkanlığının da konuya ait olarak 24.03.2015 tarih ve 2048 sayılı görüş yazısında "Aday Memurların bu haktan yararlanabileceği" açıkça belirtilmiştir

Bazı Kurumlar her ne kadar Aday Memurda tayin olmaz deseler de, Sağlık, Eş durumu, Can güvenliği veya Engellilik Duruma Bağlı tayinler/görevlendirmeler ''1665 SAYILI DEVLET MEMURLARININ YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK'' e göre yapılır..Hatta Ayrıca engelli isteği dışında da tayin veya görevlendirme yapılamaz.

Üst Alt