Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur tayin isteyebilir mi?

Rezber#

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar thsk ' na atananlar olarak tayinlerde sıkıntı yasiyoruz bu konuya net cevap veren kimse yok sasirdik kaldik aday memur bir kerelik tayin hakkini kullanabilir mi bakanlik durdurmus bu hakki boyle birsey mumkun mu lutfen yardimci olun

ister arkadaş ben mayıs 2016 adliyede memur olarak başladım benim dönemde hizmetli kadrosunda başlayan arkadaş da vardı tayin istedi 1 ayda tayini çıktı bende temmuz 21 de istedim kurban bayramı öncesi tayinim çıktı isteye bilirsinişz adaylığı beklemenize gerek yok

Hocam bizde iste saglik disi personelin 11.maddesinin 5.bendine gore engel durumundan dilekce yaziyoruz bakanlik red ediyor soylenene gore tayinler.durdurulmus yonetmelik degismis ama ortada kanun falan yok dayanak yok anlamadik kaldik oyle

bende korktum darbe zamanı istedim çıkmaz dediler ama çıktı

Engelli Aday Memur Tayini

Sağlık Bakanlığının 11.11.2016 tarihinde Yönetmeliğine ek madde getirmiş olup aday memur tayin isteyemez hükmü getirmiştir.Mahkemeye verirsem kazanabilme şansım ve kazanmam için elinde emsal karar olan var mı?

Kanuna aykırı bir yönetmelik olamaz. Kurumunuza tayin talebinizi ilettiyseniz red yazısı elinize ulaştığında idari işlemin iptali davası açabilirsiniz. Emsal şu an için var mı bilmiyorum ama bulursam aktarırım.

Üst Alt