Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur Temel eğitim kursunda hangi dersleri görür?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar aday memur kursuna katılanlar kursta konu falan anlatılıyor mu nasıl kurs gördüklerini yazsalar iyi olur şimdiden teşekkurler.

Korkacak bir şey yok her kurum kendi bünyesinde kurs açar ve konularını seçer ama genel olarak T.C. tarihi ve vatandaşlık bilgileri gibi rutin şeylerdir. Önemli olan devamsızlık yapmamak ve 100 üzerinden 65 puan almaktır. Bu sınavı vermez iseniz aday memurluğunuz devam eder. Hangi kurumda çalışıyorsunuz.

Şu linki inceleye bilirsiniz. http://www.engelliler.biz/forum/cal...cburi-mi-kurs-sonunda-sinav-yapilacak-mi.html

officer;

Geçer not 65 değil 60 tır.

Değerlendirme
Madde 12 - Eğitimler aşağıdaki şekilde değerlendirilir.
a.Temel ve Hazırlayıcı Eğitim;
Bu eğitimlerde sınav kağıtları eğitim ve sınav yürütme komisyonları tarafından değerlendirilir. Değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır. 60 ve daha yukarı puan alanlar başarılı sayılır. Başarısız olan aday memurların kağıtları komisyonca bir daha okunarak değerlendirmeye tabi tutulur. Buçuklu puanlar bir üst tam puana tamamlanır

Üst Alt