Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur ve asaletli memurun isten cikarilma sartlari aynı mıdır?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Bu yil hizmetli memur oldum psikiyatri hastasiyim surekli korkum var yillardir her iste boyle dusunuyordum.merakim su aaday memurla asaletli memurun isten cikarilma sartlari aynimidir.yani hirsizlik vs yuz kizartici suc olmadikca aday ken cikarilma yasanirmi.....

pari85 bende yeni atandım atandığım zaman raporumda çalışamayaçağım kısımlar boştu ben sonra tekrar heyete girdim ve orayı doldurdum raporum yarın cıkacak bana bi sıkıntı olur.

Ozluk hakki bu is konusunda asaletliyle

Aynimi yani

Yani aday memur ile asaletli memur ozluk haklari aynimi yoneticilerimiz bir bahane bulup atarmi yada hangi suclarda atar.mesela psikiyatriden ozurlu biri zaten insanlarla zor gecinir anlasir.bu sekilde memur olan biri ilk tartismasinda atilabilirmi......

burada konu farklı..
Asil memur ile aday memur kavgasından çok USULSUZ atama olur...
Aday memur 2 yıl içinde asalet alana kadar (diğer deyişle köprüden geçene kadar) ayıya dayı demek zorundadır.
Asalet alan memur ensem kalın dememelidir. Buraya kadar herkes dikkatli olsun.

rapor neden yenilediniz?
Bunun hikayesini bilelim.. Cevap belki kolaylaşır..

Son düzenleme:
Soru 1 benim sorum ben mebe atandım ama çalışamayacağım yerler boş olduğu için bütün ağır işleri yaptırıyolar bunun için doldurttum ama şimdide kuşku var içimde bişey olur mu diye daha yeni raporu teslim etmedim. Mr.No sizce napmam lazım

Atamadan bahsetmiyoruz.atanan atanmis zaten

MEB alımında koşullara uygun olarak işe girmiş iseniz sıkıntı olmaz. Rapor vermelisin...

ama ben olsam asalet alır almaz verirdim..

Nedenine gelince AMİR konumdaki kişi sizin durumunuzu inceleyecek asalet onaylayacaktır..
Amiriniz ile iyi geçinmelisiniz amirinize rapor sunabilirsiniz iş yükü hafifletmesini talep edebilirsiniz.

Amire bildirmezsen ne bilecek? Bildirirsen ne kaybedersin siz bileceksiniz...

Mr.no kardesim ben sorumun cevabini alamqdim.sorum su bizler paikiyatri hastasi ve bu konuda raporluyuz yani sorunlu insanlariz aday memuruz asalet olmadan ilk hatamizda cikarilirmiyiz yoksa asaletli memurla ozluk haklarimiz aynimidir bu konuda bir yaasa bulamadim yardimci olursaniz Sevinirim

Her hangi bir arkadas bu sorum hakkinda bilgi verebilir mi

Çıkarılır mıyız derken? Cevap yazarsam çok kapsamlı olur, evet çıkarılırsınız dersem az ve öz olunca anlaşılmaz olur.
ben leb demeden siz anlarsanız o zaman anlaşılır olur.

Aday memur köprüden geçene kadar ayıya DAYI demek zorundadır anlayan anlar gerisi sorular sorar.

Sınavda başarılı olsanız bile amir onay vermezse ne olacak?

İlk hata mı yoksa amir mi? Amir ilk kez kızarsa çıkarılır mıyız? Ben sanmam ama dediğim gibi köprüdesin...

not düşeyim: Amirini çok kızdırırsa işinen atılan birileri var.

Mr. No arkadaşımız gayet güzel açıklamış arkadaşlar, aday memurlar memurun en korumasız olduğu dönemdir amirinizle iyi geçinmeye bakın. Psikiyatri raporu olan ve düzenli ilaç alması gereken arkadaşlarımız ilaçlarını aksatmasınlar iş arkadaşları dahil herkesle iyi geçinmeye gayret etsinler, temel eğitim ve hazırlayıcı eğitime düzenli olarak katılın zaten bir yıl içinde asaletiniz onaylanır sabırlı olun.

Aday memurluk sanirim fabrikada calisan bir isciden farkimiz yok amirin keyfini yapabilirsen yoksa kapi disari...ozaman neden sinav neden rapor la aliyolar ilginc...

Amirin keyfiyle alakası yok, aday olsun olmasın memurlar amiri dahil tüm iş arkadaşlarıyla iyi geçinmek zorundadır, olumsuz herhangi bir durumda soruşturma açılmasına ve ceza almasına neden olabilir.

Yani isten iki mudurun imzasiyla gule gule denemez bir sikinti ciktiginda sorusturma acilir ve mufettisler karar verir adayda olsak bu sekildemidir dogrumu anlamisim....

pasini bu tür durumlarla karşılaşırsanız idare mahkemesine başvurun.Herhangi bir amir sizi sebepsiz yere işten çıkartamaz.Size engelinizi arttırıcı iş verilemez bu kanunen böyledir.Köle değilsiniz ama dikkatli de olmalısınız.

Tabiki arkadaşım özel şirket değil sonuçta, aday memur da olsan iki imza ile güle güle diyemezler soruşturma vs sonucuna bakar, hakların var elbette ama örnek veriyorum sen benim hakkım var diyerek müdüre kafa tutarsan verilen görevi yapmazsan tabiki iftira eder yine bir çaresine bakar seni göndermenin en iyi ihtimalle evine en uzak ilçenin en kötü yerine verir seni, amir kısmıyla uğraşmaya değmez, sizleri anlıyorum zor oluyor sıkıntı çekiyorsunuz ama sabredin biraz :)

raporunu neden yenilettin ki? raporunu işyerine götürme arkadaşım, kimseyede söyleme akıllı ol, eğer engellilik durumunda 40'ın altına düşerse tabi çıkarılırsın, şunu bir düzgünce anlatsan ya, neden raporu yenilettin????????????????

Üst Alt