Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurken aldığımız eğitim, atandığımız kurumda mı yoksa başka ilde mi veriliyor?

mesut41

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar aday memur iken eğitimi yerleştiğimiz kurumdamı yoksa farklı şehir yada yerdemi göreceğiz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

ben ilçede görev yapıyorum eğitime ile gittik 75 km gidiş 75km dönüş kesinlikle devamsızlık istemiyorlar hasta olsan dahi,çok sıkıcı bir eğitim

Atandığınız kurumun bağlı olduğu komisyonda eğitim görüyorsunuz sınavınız da orada oluyor yaklaşık 2 ay eğitim.
Örneğin İstanbul Büyükçekmece küçükçekmece gibi yerler Bakırköyde yaptı eğitimi.

Plumeria, emekli olan engelli birisi memur olmak istese sadece belediye ve il özel idarelerinimi seçmek zorunda? Yoksa bütün kamu kurumlarını tercih edebilir mi.

zonguldak orm. bölgede eğitim gören varmı acaba nereye gönderdiler ?

engellilere uzaktan eğitim yokmu ki

Merhaba ben manisada calismaya basladim.2 hafta oldu.sizde umarim baslarsiniz.benim edindigim bilgi memurun yaptigi isler ogretiliyormus.yani yazisma.kullanilan programlar falan anladigim kadariyla.yukselme sinavinda terfi edince donanimin hazir olsun die bi nevii.yanlisim varsa affola

ben göreve başlayalı 20 gün oldu hala başlamadım ne zaman başlarız

657 sayılı devlet memurları kanunu ayrıca yazışma kuralları, protokol kuralları gibi konular öğretiliyor.

Üst Alt