Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurken yaşadığımız ile tayin isteyebilir miyiz?

yasakelma

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle vermiş olduğunuz hizmetten dolayı hepinize teşekkür ediyorum,arkadaşlar ben kronik obsesif ve anksiyete hastasıyım herhangi bir raporum yok alma gereği duymadım,3 yıldır tedavi oluyorum öyle veya böyle hayatımı devam ettiriyorum ancak şuan bir sorunla karşı karşıyayım,kpss den atamam yapılabilir ve şuan bulunduğum ilden başka bir ile gidebilirim hayata bir şekilde devam etmem gerekiyor ancak tercih yaptığım günden beri anksiyetem azdı ,size sormak istediğim soru gittiğim yerden kendi ilime aday memur iken nasıl gelirim,sağlık özründen dolayı kurum için nakil imkanı varmış ( sosyal güvenlik başkanlığına muhtemelen atamam gerçekleşecek) arkadaşlar lütfen tecrübeli arkadaşlarım beni yönlendirsin 4 gündür istifar etmekten yoruldum...

Başka ile atandınız diyelim. Bu durumda tayin isteyebilmeniz için el durumu veya sağlık durumunu mazeret olarak göstermelisiniz. Nasıl olacak derseniz eğer eş durumu yoksa ve sağlık durumunu mazeret olarak gösterecekseniz ataması olduğunuz ilde tedavi imkanı olmadığına dair rapor almanız gerekecek. Rapordaki ibareler ailesiyle yaşaması uygundur veya ilimizde gerekli tedavi imkanı yoktur ve gibi ibareler olması gerekir. Sonrasında sağlık durumu mazeretiyle başvuru yapacaksınız. Olumlu sonuçlanacaktır :)

hocam bilginiz için teşekkür ederim atanma durumum çok yüksek,ama obsesifleri bilirsiniz işte ayrıca,atancağım şehirde her türlü olanaklar var ancak ben ailemden ayrılamam panik atak geçiriyorum tansiyonum ve nabzım çok yükseliyor,bu yüzden piskolojim dahada kötüye gidiyor,eş durumum yok,benim korkum tedavini bulunduğun ilde yapalım demeleri,ancak benim derdim ailemin yanında kalmam yoksa piskolojim daha kötü olur,tatil için izmire gittiğimde bile 4 gün zor dayanabildim,korktuğum durumdan dolayı yani tedavini burda yapalım diyip beni göndermemeleri,sizin dediğiniz gibi ailesinin yanında kalması uygundur raporunu şuan muane olduğum piskiyatırımdan alabilirmiyim sağlık raporundan kasıt bu mu?

Bu konuda fikir verebilecek arkadaşımız var mı?

Tayin olayı için
Eş durumu,
Sağlık durumu,
Çocuğunun ortaöğrretim düzeyinde bir okul kazanması,
Eğitim durumu.. Gibi sıralayabiliriz.
Eğitim durumunda herhangi bir 2 yıllık veya 4 yıllık okul kazanırsanız tayin isteyebilirsiniz.
Aday memurun tayin hakkı yoktur. Fakat harici görevle başka bir ile görevlendirme yapılabilir.

cok teşekkür ederim sayın eshat,şöyle bir yönetmenlik okudum o yüzden araştırma gereği duydum aday memurun sağlık özüründen dolayı tayin imkanı varmış ,

Sağlık durumu nedeniyle atama, eş durumu nedeniyle atama, öğrenim durumu nedeniyle atama taleplerinde süre şartı kaldırılıyor.

Kaynak: SGK Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişikliğe Gidildi / Eğitim Ekranı - 2013 SBS 2013 YGS-LYS 2013 KPSS 2013 DGS 2013 ALES 2013 PMYO ALS 2013 PYBS TUS YDUS Ehliyet Özel Güvenlik Atama Tayin Puan Kılavuz Tercih Sonuçlar Sınavgk yönetmenliği 2012 1, ay değişikliği ,şimdi benim sorum bunun için doktorumdan mı ailesinin yanında kalması gereklidir ibaresi alacam yoksa heyet raporomu almam gerekiyor.ayrıca refarans ( torpil ) aramam gerekiyor mu sonuçta yönetmenliğe göre değerlendiriyorum ben,tüm foruma saygılar değerli cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim...

mesela öğretmenler için özür grubu ne olursa olsun 1 yılını doldurup adaylığı kalkmadan tayin isteyemez.ama kurumlara göre değişiyorsa bu durum iyi araştırmak lazım

Üst Alt