Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurluğu biten memurlar nereye tayin isteyeceksiniz?

Konular
20
Reaksiyonlar
1
slm arkadaşlar ne münasebettir ki herkesin memur adaylığı kaldırılmıştır die ümit ediyorum hayırlı olsun
bu arada kısaca bi konu açmak istedim herkes memleketine gitmeyi ister gidemeyenlerde karşı tarafa uyum sağlıosa o zaman herkes için daha kly olacağını düşünüormn zorlanmadan Arkadaşlar kım nerde nereye gitmek istediklerini herkes buraya yazsa tek benim değil herkes için bilmesini ve bilgi almasını isterim BEN;

AFYONKARAHİSARDA MEMUR OLARAK GOREV YAPIORUM...
GİDECEĞİM YER ESKİŞEHİR

NOT:Becayiş vs.

Benim henüz kalkmadı 3 ay oldu daha işe başlayalı ANKARA'DAYIM AMA ANKARA YENİMAHALLEDEN ELMADAĞ'A tayinim çıksın isterim :)))

Edirne' de Memur olarak çalışıyorum, İstanbul'a gitmek istiyorum....

Ben Kırıkkalede çalışıyorum.Ankara'ya tayin olmayı düşünüyorum.1 yılımı doldurdum.

Merhaba arkadaşlar ben Erzuruma atandım İzmire tayin isteyeceğim, adaylığım kalktı, mebbis e işlenmiş fakat henüz yazı gelmedi, onu bekleyeyeyim mi sizce? yoksa hemen tayin isteyeyim mi? daha önce adaylık kalkmadan sorunlarım yüzünden raporlarımıda ekleyip tayin istedim fakat onaylanamadı ve 3 ay gibi uzun bir sürede sonuçlandı, şimdi tekrar isteyeceğim ama bu konuda gidip il müdürlüğü veya vali ile mi görüşeyim mi? siz ne yapacaksınız? hemen dilekçe mi yazacaksınız, ben 3 ay bekleyip gene olumsuz sonuçlansın istemiyorum, bu yüzden emin olup öyle hareket etmek istiyorum siz bu konuda ne düşünmektesiniz.

Dualarım tüm doslarımın mutlu ve ailesinin yanında olmasıdır... İnşallah hepimiz istediğimiz yere sorunsuz bir şekilde gideriz.

size neye dair tayin istiyorsunuz sağlık mı nedir düz memurların tayin için belli b ir süresi yok mu?

Arkadaşlar , umudunuzu kırmak istemem ama kolay kolay tayin çıkmaz . 1 yıl olmuş daha başlayalı çok zor ama şansınızı deneyin.

imren sen il m.e.m demiydin okulda mı .okuldaysan dilekçeni verdikten sonra özlük te yat kalk işleri kendin takip et daha hızlı oluyor.Ben manisadayım manisaya devam

Okuldayım, bende birilerini bulup görüşüp öyle dilkeçe vermek için beklemekteyim, müdürümle konuşcam bu gün yardımcı olur mu bilmem... Sağol murat dua et...

Asmina81;

arkadaşım yazı mazı beklemene gerek yok bence. örneğin 15 eylül 2010 da işe başladın kabul edelim 16 eylül 2011 tarihli dilekçeni yaz ver! ben 22 kasım 2007 de başladım 23 kasım 2008 de dilekçemi verdim atandım bişey olmadı;)

Hadi İmrenciğim dualarım seninle ama dediğim gibi imzaları kendin takip et .

çhehov;

Dilekçeyi kendi iline mi veriyorsun yoksa gitmek istediğin ile mi bu konuda karma karışık söyletiler var bazıları diyor gitmek istediğin ile ver bazıları diyo kendi iline ver tecrübeli biri olarak ne önerirsiniz?

Asmina81;

gitmek istediğin yere dilekçe veremessin!

çalıştığın yer okulsa okul müdürlüğüne vereceksin yani çalıştığın il den başalayacaksın.

örneğin ankarada 23 nisan İÖO okulunda çalışıyor olsun;

23 NİSAN İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
ANKARA

okulunuzda (GİH) memur olarak görev yapmaktayım. istanbul ili milli eğitim müdürlüğü emrine naklen atanmam hususunda;

gereğini arz ederim.

diye bir dilekçe yaz ve okula ver! gerisini onlar halleder. eş durumu falan varsa onuda yazarsın bide eşinin görev yeri belgesi eklersin!

not: gitmek istediği ildeki milli eğitime dilekçe veren arakdaşlar yanlış yapar çünkü devlet memurluğunda silsile yolu vardır ve bunun takip edilmesi gerekir! kısacası sırayla olacak bu işler!

evet çhehov benimde aynısını yaptım kesinlikle aday memurla alaka yok bende geldim evim yakınına.

benım yazım gelmedı ama yazabılıyor muyum kı meb dekı özluktekı bayan yazı gelmeden yazarsan mıllı egıtım muduru bakmaz falab dedı:((

atama olursa eger kac ayda olur en erken elden takıp edersem

Verdim arkadaşlar il dışı tayin dilekçemi, elden takip ettim, bir kaç şube mdr. ve şeflede. görüştüm pek olumlu konuşmadılar, zor dediler falan her ne kadar raporun ve sorunlarında olsa buradaki hastane sana gitmen gerektiğine dair bir rapor vermediyse zor dediler, buradaki il milli eğitim müdür ile vali karar almış ve atanan hiç bir memura her ne sebeple olursa olsun yıllardır tayin vermiyormuş:( bazıları anca dava mava açıp eş durumundan gidebilmiş, Ve bir de açıkçada söylediler illa bi dayı bul o zaman hallolur diyorlar... Pek bi dayımız yok ama inşallah Rabbim yardımcımız olur... Dua edelim inş. tüm dostların tayinleri hayırlısı ile olsun...

slm arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin. benim adaylık aralıkta kalkacak inş

Imren izmir den yok mu bi enişte adayı :)) yap bi enişte girme hiç bunca sıkıntıya

Üst Alt