Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurum. Asaletim tastik olmadan il dışında geçici görev alabilir miyim?

destan6638

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
meb de 5 aylık aday memurum.adaylık eğitimlerim bitti ancak asaletim tastik olması için en az 1 yılın dolması lazım.%70 psikolojik rahatsızlığım var ve il dışına geçici görevlendirme yapmamın yolu varmı?sağlık problemlerim en üst düzeyde ve gerçekten sıkıntıdayım.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Geçici Görev ile görev yerinizden başka bir ilde görevlendirilebilmeniz çok istisnai bir durum bu nedenlede zor. Sağlık durumunuzu mazaret göstermenizinde size faydası olmayacaktır. Moralinizi yüksek tutup işinize dört elle sarılmak sizin menfaatinize olacaktır. İşsizlik dönemlerinizdeki sıkıntılarınızdan daha fazla sıkıntılı olmanız pek olası değildir herhalde. Adaylık sürenizi tamamlayıp tayin olmanız daha kolay bir yol.

sıka sıka diş kalmadı bee.ammada az kalmış 7 aycık sana göre,bana göre ise kocaman büsbüyük 7 ay :(

Üst Alt