Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurum. Engelli raporumu daha dün aldım. Ne yapmalıyım?

kartal6787

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar memurluğa normal statüde atandım temmuzda asaletım imzalanacak daha dün engelli raporumu aldım % 48 defterdarlığa asaletim imzalanmadan başvuru yaparsam bir problem olurmu yoksa asaletımın imzalanmasınımı beklıyeyim su anda normal statüde memurum engelli kadrosunda değil

Anladığım kadarıyla sen engelli staüsünde atanmamışın, ve bildiğim kadarıyla, üstelikte herhangi bir duruma kurban gitmemen açısından asaletin tastik olana kadar ağzını açma derim ben :) Hatta 20-30 tl maaşımı farklı alacağım diye, kendini farklı sıkıntılar içinde bulma, sonsuza kadar ağzını açma :)değmez. Başka alanlarda değerlendirirsin raporunu..

Acil yardım

arkadaşlar ben kamuya 7 ay önce NORMAL statüde aday memur olarak atandım ENGELLİ STATÜSÜNDE DEĞİL yalnız dün %48 engelli raporunu aldım su anda defterdarlığa vergi indiriminden yararlanmak için başvurmalımıyım? yoksa asaletimin onaylanmasınımı beklemeliyim? ve defterdarlığa başvuru yaptığımda rapor oranımı ankaradan düşürebilirlermi?öyle bi ihtimal varmı? ankara numuden aldım raporu skolyozum var %35 fizik verdi %20 ise göğüs kuruldanda %48 oranında sürekli özürlü çıktı

kartal6787;

fizik tedavi kaç dere skolyozunuz var bide gögüste orta yada hafif derecelimi yazdı doktor

Üst Alt