Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurum. Evrağı hızlı teslim edemediğim için bir yazı verildi bana..?

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bi kuruma 7 ay önce atanan engelli bir memurum benden bugün bir yazı bulunmasını istedi müdürüm ve o yazıyı gözden kaçırdığım için 2 saat sonra buldum ve kendisine teslim ettim.fakat buna rağmen bana bi yazı verildi ve istenildiği zman evrakların bulunmaması ve getirilmemesi konulu bir yazı buna cevap ne yazılabilir. ayrıca engelimden dolayı hızlı hareket edemiyorum ve bunu bildikleri haldde istenildiği anda demişler. bana yardımcı olurmusunuz.

burak_1986 arkadaş kurum sizi engelli statüsünde aldı. engeliniz nedir:confused: bilmiyorum fakat engelli bireyden istenilen görevleri diğer normal memur arkadaşlarla bir tutulma gibi bir insitiyatif yoktur.. kendimden örnek verirsem işitme engelliyim.. cihazla duyuyorum derdim çalan telefonu duyup karşı tarafın sölediklerini anlayamamak şimdi ben görevden kaçmışmı oluyorum..hayır çalıştığınız kurumda öncelikle amirinize vaziyetinizi anlatın sizin yetişemediklerinize diğer memur arkadaşlar baksınlar.. ve kendinizi en verimli hissettiğiniz alanda görev talep ederseniz..eminim sizin başarılarınızı takdir edecekleri günler yakındır:) umarım başarılı bir çalışma hayatı geçirirsiniz..

sevgili arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, kurum müdürünün sana vermiş olduğu yazıya istinaden kurumuna durumunu bildirir bir dlekçe ver dilekçenin arkasına ya raporunu yada özürlü kimlik kartının fotokopisini ekle ve dilekçenin içeriğinde de özür durumunu belirt... aday memursun diye gözün hiç bişeyden korkmasın.. kimse bişey yapamaz merak etme...

serebeller ataksi hastasıyım(nörolojik) kas koordinasyon kaybı

çalıştığınız kurumu bilmiyorum fakat kendi kurumumun çalışma düzenine bakarak diksiyonunuz iyiyse bence santralde daha randımanlı olabilirsiniz:confused: diyorum.

hımm anladım burak bey o zaman gecelerin prensi arkadaşın önerdiği uygulamayı yapın..ve amirlerinize engelinize uygun bir görev verildiğinde daha randımanlı olacağınızı sözlü olark belirtin.. aday memurum diede gözünüz korkmasın..kimse sizin hakkınızı elinizden alamaz..

evet örneğin gelen mailleri kontrol etme ve resmi yazıları yazma gibi görevler belirttim

çok güzel ben çalışma hayatım boyunca şunu anladım performansınızı her zaman siz kendiniz belirlersiniz o yüzden amirlerinizle bu konuda açık açık konuşmak en güzelidir.hem diğer arkadaşlarınız hemde siz yapacağınız görevi paylaştıktan sonra ortada bir sorun kalmaz..ve yüksek makamlardan ne size nede amirinize huzur bozucu laf gelmez..

Üst Alt