Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday Memurum. İl genelinde geçici görevlendirilmeye geçiş yapabilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
2
Bulunduğum ilin çok uzak bir ilçesinde 1 aydan fazla süredir çalışmaktayım ve şuan annemin ayağı kırıldı :s ilgilenen kimsemde yok bu ilçede akrabalarımı çagırıyorum böyle durumlarda uzaktan bunu gerekçe göstererek il genelinde geçici görevlendirmeyle geçiş yapabilirmiyim nereye kime başvurmam gerek yardımcı olursanız sevinirim...

Yapabilirsin.
İlk önce annene bakmakla yükümlümüsün kanunen ? Eğer öyle isen annene bakmakla yükümlü olduğunu ve senden başka bakacak kimse olmadığını çalıştığın yer ile annenin ikamet ettiği yerin uzak olduğunu geliş gidişinin sorun olduğunu ve annenin bakıma ihtiyacı olduğunu belirttiğin bir dilekçe yaz dilekçene annenin ayağının kırık olduğunu gösterir bi doktor raporunu da ekle kurumuna müracaat et.
Bunu yapınca seni geçici görevle başka bi yere illaki alacaklar diye bişey sözkonusu değil maalesef, personel yetersizliğinden uygun görülmemiştir diye bir yazı yazabilirler sen yine gerekli görüşmelerini yap.

anneme bakmakla yükümlüyüm ayrılar sonuçta... yalnız bi yanlış anlaşılma oldu annem benim yanımda bana bakan o :) ama işte şuan ayagı kırıldıgı için sorun yaşıyoruz bana başka yardım edicek kişilerden uzaktayız kısaca şuan annemde bende bakıma muhtaç gibi kaldık :) ve aday memur oldugum içinde hiç bişey yapamıyorum sanırım 1 yıl beklemekten başka çözüm görünmüyor teşekkür ederim cevabına sizin dediginiz annemin bulundugu yere gitmek için bi durum oluyo evet onuda duymuştum

Hayır annenizin yanına gitmek için değildi, orda da sanırım ben yanlış cümle kurdum. İkamet adresimle iş yerimin uzaklığı şeklinde olacaktı.

Annenizin ayrı olması ona bakmakla yükümlüsünüz anlamına gelmez, onun resmi bir prosedürü var onları tamamladıktan sonra kanunen annenize bakmakla yükümlü olursunuz ve sizin sağlık güvencenizden vs yararlanabilir.

Siz yinede dediğim gibi bir dilekçe verin ben dilekçe içeriğini kısaca özetlemiştim siz detaylandırabilir yada başka şeylerde ekleyebilirsiniz. Aday memurken geçici görevle yer değişikliği yapılabilir bizzat ben yapmıştım ama benimki başka bi şekilde olmuştu. Sizde şansınızı bir deneyin umarım olur geçmiş olsun . .

çok teşekkür ederim umarım olur p.tesi deniycem şansımı müdürümle bi konuştuktan sonra uygun bir dilekçeyle başvurumu yaparım...

anneni falan bahane sunma gitmek istediğin yeri dilekçende belirt burasının senin yaşam şartlarına daha uygun oldugunu müdürlüğünüzünde uygun görmesi takdirde il (içinde olmak kaydı ile) özlük haklarım falan yerde kalmak şartı ile görevlendirmek istiyorum diye yaz dilekçeni bak nasıl değişiyor

dediğin gibi bir dilekçe hazırlıyacagım teşekkür ederim yalnız ben ogm bünyesinde çalışıyorum yani işte personel konusu o yüzden sıkıntılı bana denilen asaletini almadan bişey yapamazsın ama deneyerekte bişey kaybetmem diye düşünüyorum umarım öyle olur...

Üst Alt