Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurum. Mobbinge maruz kalıyorum. Avukat arıyorum..?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Antalya'da aday memurum. Çalıştığım kurumdaki farklı görüşten 2 tane kendini bilmez kişi tarafından sürekli mobbing'e maruz kalıyorum. Kabahatim
"bu memlekette taş üstüne taş koymak, memlekete faydalı olmaya çalışmak, aldığım maaşın hakkını vermeye çalışmak."

Eğer onların istediği gibi sabah 8'den akşam 5'e masamda hiçbir şey yapmadan oturursam benden iyisi yok.

Sonuç itibariyle dün sabah sıraları tadsızlık had safhaya gelmiş ve fiziksel saldırı meydana gelmiştir. Bir tanesi beni kollarımdam tuttu diğeri vurdu. Darp aldım. Devlet hastanesinden adli tıp raporu aldım. Bu iki kişiden şikayetçi olmak istiyorum. Engelli bir memura sözlü ve fiziksel yıldırma politikası izliyorlar. En sonunda kavga da oldu.

Bana bu konuda yardım edebilecek Antalya'da bir avukat arıyorum. Şahitlerim ve adli tıp raporum var.

Arkadaşım geçmiş olsun ilk önce bulunduğun ilin valiliğine şikayet et sonra Bimere yaz girişimlerin sonuçsuz kalır ise sonra dava açarsın.

geçmiş olsun.
maalesef kamuda hiçbir iş yapmadan yangelip yatan ve düzenlerinin bozulmasını asla istemeyen o kadar çok dinazor memur var ki....
kendi düzenlerine uyum sağlamış diğer dinazor memurlarla aralarında gizli bir anlaşma vardır,yeni olan herşeyden korkarlar düzenleri bozulmasın diye.
yeni bir şey öğrenmek istemezler,tek istedikleri rutin evrak işlerini yapıp aysonunda maaşlarını cebe indirmektir.
düzeni bozan 'yeni' biri geldimi ve onu kendi rutinlerine uyduramazlarsa delirirler.

bunları bir üst makama da şikayet etseniz onlarda 'düzenin' bozulmasını istemezler.

size tavsiyem mobbing olan herşeyi ama herşeyi kanıtları ile biriktirmenizdir.asla taviz vermeyin.üst makama şikayet edin.sonuç alamazsanız mahkemeye başvurun.
artık olumlu sonuçlanan mobbing davaları var ve bu konu ciddiye alınıyor.hele ki mobbing engelli birine yapılıyorsa.

suş sende onlara kötü örnel oluyorsun çalışarak..... aldığın maaşı hakkını vererek.... haliylede saldırıyorlar. sonuna kadar arkandayım gerekli yerlere şikayet et. en sonunda o kişileri avukata ver inş atılırlar mesleklerinden sonra o yangelip yattıkları yeri özlerler...kamera kayıtları varsa kesinlikle silmeden onları al en büyük kanıt o

iki tarafı dınlemeden kesin hükum vermemek lazım ? Acaba ergun beyın hıc mı kabahatı yok ergun bey de kendını bıraz sorgulamalı dava açmakla şikayetle bıtmıyo bu sorunlar. ergun bey duşmanca bı tutum ve hareket ıcınde olmadan konuyu önce kendı kurumunda daha sonra üst mercılere taşımalı ya da ıkı taraf yanlışlarını anlayıp özur dılemelı.en guzel yanı bu

Üst Alt