Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurum. Tayin isteyebilr miyim?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
7 aylık engelli aday memurum.çalıştıgım yer sıkıntılı yenı 2015 te atandım.hizmetlıyım.bize bir defa yer deyişiklıyı hakkı vermişlerdi sanırım.aday memurken yer deyiştırebilirmiyim.bilgisi olan arkadaş varmı bu konuda .teşekkür ederim.

Hangi kurum mesela meb baslamadan evine en yakin yerde baslatiyor ama adayken tayin vermiyor.
Adalet adaykende tayin veriyor kuruma gore degisiyor.

mebdeyım başlamadan evıme bıraz uzak yer ıstedım şimdı yakına gelemezmıyım.adayım henuz...

İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin zenci :)
iste tabi dene şansını bizimkiler umut kırmaya bayılıyo :) Ben MEB de aday memurken atanmış olan birini gördüm. Bazen amirler pozitif anlamda şaşırtabiliyorlar insanı :)

evet ben de maliyede engelli memurum.2015 ekpss ile atanan memur (aday) 7 ay sonra tayini çıktı.

MEB de adaylık kalkmadan tayin isteyemezsiniz. Amirleriniz ile görüşün görevlendirme olarak evinize yakın bir okula gelin..

Üst Alt