Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurun bir defaya mahsus tayin istemi..?

besmira

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba . Çevre ve şehircilik bakanlığı. Memur olarak başvuru yaparken tayin istemek için ne yapmak gerekli . Kimi aday memurken olmaz diyor. Kimi aday memurken de olur diyor .

Bu konuda bende yardım istiyorum . Aday memurken de olabileceğini anayasal hak olduğunu söyleyen çok kişi var . Hatta benim annemde engelli ve tek çocuğu benim birinci dereceden engelli yakını bulunanlara aday memurken tayin hakkı olduğunu söylüyorlar ama dilekçeyi nasıl hazirlamaliyim

Cevabınız için teşekkürler . Bu dilekçeyi atanmak istediğim şehirdeki kuruma mı yoksa atanıp ise başladıktan sonra çalıştığım kuruma mı vereceğim . Birde. 657 sayılı dmk 72.maddesinde dilekçe örneğindeki hükümler yok acaba dosya adı madde modu farklı olabilir mi

besmira

Ek fıkra: 6/2/2014-6518/10 md diye belirtilmiş dilekçenizde de bu şekilde belirtiniz. Dilekçenizi atanmış olduğunuz daha doğrusu göreve başlamış olduğunuz kuruma vereceksiniz.
9d6k6O.png
[/URL][/IMG]

Seçili alandaki metni yazın 72.maddede belirtilen husus olarak.

umarım güzel bir sonuç alırsınız

bizim arakada aday memurken tayin istedi ve tayini oldu. Hatta 6 ay sonar tekrar geri isteyip tekrar buraya geldi :)

zendark

arkadaş piskolojik sorunları olan birisi. Ailesinin yanına tayin istedi sonra orda problemler yaşayınca geri geldi. Burda çalışma arkadaşlarını alakadar eden bir husus yok. Herkes kendi işi meşgul olsun yeterli.

danıştayın vermiş oldugu kararla zaten artık istediğimiz kadar tayin isteyebiliyoruz bence de bu kimseyi ilgilendirmez.

Halk Sağlığı Kurumunda memurum tayin istedim önce memur açığı yok dendi, sonra raporun devlet hastanesi olmıcak dendi (Benim araştırma hastanesi olmasına rağmen) sonra durum bildirir şart dendi ve tayinim olmadı 10 aydır da atandığım yerde bekliyorum,

bize mazerete engelli tayin hakkı veriliyor ama yönetmenliklerin açığı var hiç bir kurum kendi personelini başka yere göndermek istemiyor, burada atama şefi bizzat beni uyardı bir daha tayin istersem red gelirse ilçeye sürüceğini söyledi o yüzden asaletimi alana kadar beklemedeyim..

Üst Alt