Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurun eğitim süreci nasıl olacak..?

çamlıca

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
15
Arkadaşlar sağlık bakanlığından atandım bir hastanede işe başladım Allah'a şükür.
Peki aday memur eğitimi nasıl olacak ? Bana bir şey söylenmedi. Beni arayıp mı gel diyecekler , ben mi takip edeceğim işleri ? İl sağlık müdürlüğü ile irtibat falan mı kurmalı?
Bu eğitimler ne zaman başlıyor bilen var mı?
Çalıştığımız yerde mi yoksa başka bir yerde mi eğitim göreceğiz ?

Şimdiden teşekkürler.

Yer,zaman ve kaç gün egitim göreceğin çalıştığın kuruma yazlı olarak bildirilecek ..

Yeni bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Sağlık bakanlığında çalışanlardan ?

Sağlık Bakanlığı temel eğitimi 19 eylülde Ankarada başladı. Diğer illerde vaziyet nasıl ?

bursadan tık yok

çamlıca nasıl eğitim yapıyorsunuz haftasonumu hafta içimi kaç gün sürecek işitme engelliler için bie değişiklik uygulanıyormu

İki hafta satlas. Anayasa, 657, inkılap , halkla ilişkiler gibi konular işleniyor. Hafta içi işleniyor, toplam 60 saat. İşitme engelliler için bir uygulama yok. Bildiğin dersler gibi. 19 ekimde de sınav yapılacak.

Temel eğitim sınavı geçen hafta yapıldı. Bugün de sonuçlara baktım. Allaha şükür 60 dan fazla alıp vermişim. Darısı diğer aday memur arkadaşlara.

hayırlı olsun çamlıca daha bursadan tık yok bu hafta içi eğitim saat kaçtan kaça kadar uygulanıyor.benim anlamadığım konu bizim kulaklar duymuyor nasıl olacak bu iş bilmem

Sağol.Bizde öğleden sonraları eğitim vardı.Dersleri tepegöz ile konferans salonunda anlatıyorlar , powerpoint slaytı şeklinde sinema gibi takip ediyorsun. Bir de soru dağıtıyorlar derslerle ilgili, onlara çalışırsan yeter zaten. Ben de derslerdeki konuşmaları fazla anlamadım . Soru çözerek hazırlandım.Zor bir sınav değil.

bende senin gibi hastaneye atandım kardeş..4 nisanda iş başı yaptım..bizim eğitimimiz yapıldı sınavada girdik..

Sonuçlar Ankara il sağlık müdürlüğü sitesinde açıklandı. İnşallah geçmişsindir sınavı.

Eğitimler baslıyor

sayın satlas,Bursa'da bayram sonu eğitimler başlıyor.siz hangi hastanedesiniz,

Hazırlayıcı eğitim dün başladı Ankarada.

Elinde ders notları veya hazırlayıcı eğitim sınav soruları olan var mı?

Sorularda bazı değişiklikler var. Son çıkan bazı 657 değişiklikleri sorulara yansımamış. Buna dikkat edilmelı

Hazırlayıcı eğitim sınavı bugün yapıldı Ankara'da. İnşallah bu sınavı da geride bırakırız.

Bu sınavı da geride bıraktık. Şimdi de sıra stajda. Hayırlısı inşallah.

Teşekkür ederim. Darısı sınava girecek arkadaşlara.

Staj kaldı hayırlısıyla. İki ay staj yapılacakmış, bu staj hakkında bilgisi olan var mı?

Meb memurum. 2 bucuk ay sonra kısmetse 1 yılım doluyor. aday memur staj dosyası örneği yada içinde bulunması gereken konularla ilgili yardımcı olabilcek varmı ?

istanbulda olup sağlık bakanlığında başlayanlardan aday memur eğitimlerini alan varmı ?

Geçen hafta bugün (20 mart) , özlük servisine çağrıldım ve amirim aday memurluğun kalkması için il sağlık müdürlüğüne gönderilecek belgeyi imzaladı. Memur belgeyi bana da imzalattı ve göndereceklerini söyledi. İl sağlık da inşallah onaylayınca asalet alacağım nisan içinde.

Şimdiden hayırlı olsun hocam :) En kısa sürede asaletinizi almanız dileğiyle :)

Sağol arkadaş. Allah hayırlısını nasip etsin. Darısı senin başına.

12 Nisan'da adaylığımın kalkması valilik tarafından onaylanmış ve 20 Nisanda da özlük servisinden tebellüğ ettim. Asaleti aldım Allah'a şükür.

hayırll olsun çamlıca bizimkide valilikten dönmüş hatalı yazı yazmışlar diye

Üst Alt