Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurun hizmet içi eğitimi için engellilere özel bir uygulama olabilir mi?

DİLBESTE

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba
2012 yılında ömss yi kazanarak diyanette memur olarak göreve başladım, 15 günlük temel eğitimi aldım, yazın hizmet içi eğitim için Van`a gönderiyorlardı, engelli olmam hasebiyle 1 ay boyunca bazı konularda ailemin desteğine ihtiyaç duyacağımı ve bu eğitimden muaf tutulmamla ilgili bir dilekçe yazdım, gitmeyeceğime dair ilçemden tel geldi, fakat şimdi yine bu eğitim için Manisa`ya gitmekle ilgili Ankara`dan yazı geldi. Bu konuda ne yapabilirim? kısa bir süre olsa sorun değil de 1 ay uzun bir zaman ve ailemin desteğine ihtiyaç duyduğum konular oluyor bunu da kaç defa ilçeme ilettim , onlar isteseler bu eğitimi ilçemde verebilirlermis, ama prosedürü bilmediklerini ve çok masraflı olacağını söylüyorlar. Nereye başvurabilirim? Sadece sınava gitsem olmaz mı?
Lütfen acil cevap tşkler

mutlaka bir çaresi vardır elbet ama . bilen arkadaşlar lütfen cvplasın.

Dilbeste
bende meb'de memurum 2013 aralık ayında temel eğitim almam ıcın yazı gelmıstı ben sağlık sorunlarım nedeni ile gidemeyecegımı sözlü olarak bıldırdıgımde 4ay sonra benle birlikte bu egıtımı almamış ilçemde yasayan yaklaşık 14 kişi ile birlikte ilçede açıldı hafta sonları olmak kaydı ıle yaklaşık 2,5 ay surdu.kurumunuzda özellikle bu işle ilgilen kişi ile görüşerek bir cözum bulabileceğinizi düşünüyorum...

ben tapuda çalışıyorum 1 sene oldu çalışalı 3 eğitim geldi geçti eğitim çorumda oluyor ama ben engelim sebebiyle gidemiyorum yerimdede eğitim alamıyorum oturduğum ildede öle çalışmaları yokmuş henüz sap gibi kaldım öle

Üst Alt