Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurun rapor alma hakkı var mı?

Nslhn

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Allah kısmet ederse 28 eylülde skolyoz ameliyatım var.Meb in hizmetli kadrosu için sınavına girdim 88 aldım şayet atanırsam ameliyatım içim rapor alabilir miyim?

Evet arkadaşım alabilirsin,senede 8 güne kadar. Ama 8 günü geçerse para kesiyorlar ama oda çok düşük bir oran kafana takma.

rapor almamda bi sakınca yoksa parası önemli değil benim için

Eğer kısmet olurda atanırsan önce görevine başla daha sonra ameliyat günün yaklaştığında çalıştığın kurum müdürüne durumu izah edersin.

Savas arkadaş yanlış söylemiş, 7 günü geçen tek hekim raporlarında maaşından kesinti olur, fakat senin ameliyatın tek hekim raporlu olacak bi ameliyat değil, sana heyet raporu verirler ameliyat sonrası istirahat için onu kurumuna teslim et, raporunda ki süre kadar izinli sayılırsın ve maaşından hiçbir kesinti olmaz.

Aynı durum bendede var bende skolyoz ameliyatı olmam gerek ama atanırsam göreve başlayamam diye erteledim.Eğer atanırsam ameliyat olmak için izin alabilirmiyim

İnfer eğer ameliyatı geciktirmen daha büyük bir soruna yol açacaksa bence erteleme bir anevel ol, ama yok hem sorun olmayacak hemde atamayı bekleyeceğim diyosan göreve başladıktan sonra ameliyat olabilirsin. Sende bir heyet raporu alıp atmanın yapıldığı kuruma teslim et raporunda yazan süre kadar izinli sayılırsın.

Üst Alt