Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurun sağlık sorunları nedeniyle il içi tayini..?

savas.1991

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
%52 cp ayak rahatsızlıgım var. İstanbul anadolu yakasında ağız ve dıs saglıgı merkezinde VHKİ kadrosunda 1 ay önce işe başladım. Fakat işe başladıktan sonra fizik tedavimi devam ettiremediğim için suan ayaklarımda ağrılar hissediyorum ve yürümekte zorlanmaya başladım.
Sağlık sorunlarım nedeniyle tedavimi devam edtırebılmek ıcın İStanbul Üniversitesi ( çapa) ya tayin alabılır mıyım ?

kardeş ben aday memurken tayin aldım fakat sen kurum içi değil kurumlar arası tayin düşünüyorsun anladığım kadarıyla buda özellikle adaylık devresinde mümkün değil kurum içi farklı bir birime isteyebilirsin birde şu var üniversitede adaylık 2 yıl sürer bakanlık birimlerinde 1 yıl üniversiteler cumhurbaşkanlığına bağlı birimlerdir

istanbul üniversitesı hastanesınde çalışmak ıstıyorum zaten . normal üniversitede degil. oda saglık bakanlıgı

Yanlışın var bu konuda acı bir tecrübem var malesef öyle değil kardeş

il içinde öyle bir güzlelik oluyormu aday memruken dielmki ben anakradayım mekrzde deilde aynı kurma baglı bir başka ilçede çalışmak siityourm

Üst Alt