Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memurun yıllık izin süresi ne kadardır?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 17.10.2012 yılında işe başladım.17,10,2013 tarihi itibari ile 20 günlük yıllık iznim olması gerekiyor ama duyduğuma göre asalet almayanlar için geçersizmiş ve bende asalet almamışım. acaba doğru mu beni bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

Reşit bey, 17 Ekim itibariyle adaylığınızın kaldırılması için gerekli evraklar bulunduğunuz iş yerinden bağlı olduğunuz bakanlığa gönderilir, imzalamanız istemiyle bulunduğunuz iş yerine yemin metni gönderilir. Adaylık kaldırılması 20 gün falan sürebilir, şahsen benim 15 günde asli oldum. Ondan sonra izin kullanabilirsiniz.

O egitimi ilk atandınız rönemde almış olmalısınız. Ben millietimdeyim, biz üç aylık eğitimden geçirilmiştik ama diğer kurumlarda nasıl bir eğitim veriliyor bilmiyorum. Ancak bir eğitim veriliyorsa memurluğa atandığınızda almış olmalısınız.

Üst Alt