Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday öğretmenlik döneminde rahatsızlanırsak ne olur?

Konular
55
Reaksiyonlar
14
merhaba,

aday öğretmen iken rahatsızlanırsak uzun süreli rapor alabilir miyiz ve böyle durumlarda ne olur?

farzedin ki uzun süre (1-2 yıl kadar veya daha fazla izne ihtiyacımız var).

not: halihazırda bir sıkıntı yaşamıyorum gibi. Ama ihtimalleri de gözönünde bulundurarak hareket etmek istiyorum.

teşekkürler.

Hiç düşünmeyin böyle şeyleri hastalık gelir yoklar yoksa. Gittiğiniz kurumda da mümkün oldukça izin kullanmayın performansı düşük değerlendirme gelir adaylığının yanabilir yani kısaca sağlık sorunları öğretmenlik yapmaya elvermiyor durumu var adayken hemde. Kadroya geçince bı tık daha iyisiniz arada fark var. Kadroluda hastaysaniz heyet raporu ile bir yıl izin hakkınız var , adayken ise memurluğa çekebilirler sizi

Aday öğretmenim. En çok kaç ay rapor alabilirim?

merhabalar birkaç sorum var bu başlık altında,yardımcı olursanız sevinirim

önce ben MEBde kadrolu ve halen aday öğretmenim.Aşı olmak istemiyorum ,kanaatimce geçerli nedenlerim var.

sorularım

1) bildiğim kadarıyla 18 aya kadar rapor alabilmekteyim (istirahat) peki bunu durum bildirir raporla alabilir miyim? (657 sk)

2) 18 ay geçti diyelim ve ben hala iyileşmemişsem hatta kötüleşmişsem ne olur? (657 sk)

3) raporlu iken adaylık devam eder mi?

Üst Alt