Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adaylık kaldırma eğitimlerinin bitimine 7 gün kala karantinaya alındım!?

Abraphq

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Adaylık kaldırma eğitimlerinin bitimine bir kaç gün kala karantinaya alındım!?

Merhaba,

Temel Eğitimi başarıyla tamamladım. Hazırlayıcı eğitimin bitmesine bir kaç gün kalmıştı ve sonra sınava girecektim. Fakat son bir kaç gün kala annemde covid pozitif çıktı ve ben dahil aile bireylerini 14 gün karantinaya aldılar. Filyasyon ekibine durumumu söyledim, rapor düzenleriz ve hiç bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız merak etmeyin dediler

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhaba ,

prosedürlerin okuduğum bölümlerinden hatırladıklarım kadarıyla sizin durmunuz şöyle olacak

mazeretiniz olduğundan bu sınavi müteakip ilk sınava alınacaksınız.

ama mazeretiniz olduğunu ispatlamalısınız yani e nabızdan 14 günlük raporunuzu ibraz etmelisiniz.

ayrıca size verdikleri numaralardan rica ederek belki polis eşliğinde bile olsa veya başka türlü o sınava girme ihtimaliniz de olabilirdi
bunu nerden söylüyorum
çünkü benim sürekli kullandığım ilacım var ve bunu karantinadayken nasıl yaptıracam diye sormuştum onlar da bu minvalde bir cevap vermişlerdi

kar&yağmur

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu sınavi müteakip ilk sınava alınacaksınız dediniz fakat bir sonraki sınav alım olursa yeni atanan memurların 1 yılın sonuna doğru yapılacak olan sınavlarına denk geliyor. Mesela tamam eğitime gelme fakat sınava katıl deseler benim kimi arayıp izin alıp gitmem gerekiyor. Bilginiz var mı?

Teşekkür ederim.

(Ben mesaj yazdığım sırada kendi mesajınızı güncellemişsiniz, mesajımı gönderdikten sonra farkettim. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.)

Abraphq

rica ederim doğru anladıysam yeni atananlardan kastınız , sizden sonra atanmış ve sizden sonra bu adaylık eğitimlerini tamamlamış öğretmen adaylarının gireceği sınavı kastettiniz.

bu doğru da olabilir yanlış da olabilir açıkçası yönetmeliklerin tüm birimlerini hatırlayamadım yani ,
müteakip sınavdan kasıt aslında gerçekleştirilecek ilk sınav dır ve bu anlamış olduğunuz sınav da olabilir bir mazeret sınavı şeklindede olabilir işte bu kısmı hatırlayamadım.

eğer sormak istediğiniz soru şu ise : ben tam 1 yıl daha mı bekleyeceğim , hayır bu doğru değil.

bunu da şurdan biliyorum: sınava eğitimlerden bir kısmına bir sebeten girememiş olalarda girdi hatta yüksek not alanlar oldu bu sınavdan ve daha sonrasında kaldıkları yerden bu eğitimleri tamamladılar ama şansa onların kaldıkları yer hemen sonrasında bir atama daha olmuş sanırım ve onlara denk geldiği için.. problem olmadı

NOT: hocam bu bilgileri bağlı olduğunuz ilçe mem den teyit ettiriniz yada daha doğru bir bilgi varsa bunu onlardan edininiz.

kar&yağmur

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak atanmıştım. Tamam, vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Çalıştığım okul pek ilgilenmiyor benim durumumla mecburen ben görüşeceğim.

Abraphq
hımm ben öğretmen olduğunuzu sanmıştım belki de doğru anladım yani

vhki den öğretmenliğe mi geçtiniz?
değilse vhki de de mi aday lık sınavı var acaba şaşırdım.

rica ederim tekrardan ..

Aslında benim hatam başlangıçta hangi ünvanda çalıştığımı belirtmeliydim karışıklık yarattığım için özür dilerim. İlk atamam bu VHKİ olarak çalışıyorum. Atanan yardımcı hizmetler, genel idare hizmetleri vs için öğretmenlik hariç (öğretmenlerinde önceden eğitim ve iki aşamalı sınavları vardı artık merkezi sınava tek giriyorlar.) temel eğitim, hazırlayıcı eğitim ve staj eğitimi olarak 3 ayrı aşamayı içeren adaylık kaldırma süreci var ve her aşama sonrasında sınav var.

Abraphq

kusura bakmayın valla hala tam olarak pozisyonu / ünvanı anlayamadım.
ama dediğim durum yalnızca öğretmenler için geçerli idi. onlarla ilgli kısımları okudum çünkü sadece ve ben şuanda öğretmenim.

hayırlı geceler

Üst Alt