Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adaylık Kaldırma Sınavı kaldırıldı mı?

İstorika

Aktif Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar, yeni atanan memurların görevde birinci yılını doldurduktan sonra yapılan Adaylık Kaldırma Sınavı kaldırıldı mı?

öğretmenler için kaldırıldı bildiğim kadarıyla ama diğer memurlar için durum ne bilmiyıorum.
atandınız mı istorika?
benim adaylık çoktan kalktı.(Sınavla)

İstorika
mebde öğretmenim tabiiki. 2020 de atandım ben. hayırlı olsun bu arada. çok sıkıntılı günler çektiğinizi hatırlıyorum eski yazılardan

hangi kuruma atandınız ve göreviniz ?

Ben de kaldırıldığını düşünüyordum ama hâla var diyenler vardı o sınav için ama kaldırılmış demek ki kar&veyağmur arkadaşın yazdığına göre. Hayırlı olsun.

kar&yağmur
Ashb'ye atandım Vhki olarak. Evet, çok sıkıntılı günlerden geçerek bugünlere geldim. Açıkçası bu sınav olayı beni korkutuyor..

Arkadaşlar eğer bilginiz varsa cevaplayın lütfen..

Çalıştığınız yerdeki kişilere sorun,onlar daha iyi biliyordur. Amirinize falan veya bağlı olduğunuz bakanlığa sorun. Muhtemelen pnkae daha net bilgi verir.

onlar daha net bilgi verir*

İstorika

sınav kendi zor değil , en azından ben böyle tecrübe ettim. ama yinede çok stres yapmıştım hatta bakanlığa cimerden mektup yazmıştım ,kaldırılması için ama girmek zorunda kaldım çünkü benim dönemimde kaldırılmadı.

sonradan kaldırıldığını duydum , yani benle gelen başka bir aday daha vardı ama onun eğitimleri vs bitmemişti yada süreyi doldurmamıştı ondan o benden sonra girecekti. derken bir sürü gelişme oldu ve en son kaldırıldı diye duydum , sadece müfettiş ,müdür vs bir komisyon olacak vs diye duydum.

ama net bilmiyorum. gerçi siz vhki siniz ama isterseniz yinede o arkadasıma bir sormayı deneyebilirim.

İstorika

sordum , dediğim gibi o arkadasım da benim gibi bir "öğretmen"
ve bana AKS nin tamamen kalktığını söyledi.
memurlar için durum nedir ben bilmiyorum. yani sizin için durum nedir emin değilim isterseniz amirinize sorunuz.
iyi günler

Üst Alt