Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öğretmenler için kaldırıldı bildiğim kadarıyla ama diğer memurlar için durum ne bilmiyıorum.
atandınız mı istorika?
benim adaylık çoktan kalktı.(Sınavla)
Ben de kaldırıldığını düşünüyordum ama hâla var diyenler vardı o sınav için ama kaldırılmış demek ki kar&veyağmur arkadaşın yazdığına göre. Hayırlı olsun.
Çalıştığınız yerdeki kişilere sorun,onlar daha iyi biliyordur. Amirinize falan veya bağlı olduğunuz bakanlığa sorun. Muhtemelen pnkae daha net bilgi verir.
sınav kendi zor değil , en azından ben böyle tecrübe ettim. ama yinede çok stres yapmıştım hatta bakanlığa cimerden mektup yazmıştım ,kaldırılması için ama girmek zorunda kaldım çünkü benim dönemimde kaldırılmadı.
sonradan kaldırıldığını duydum , yani benle gelen başka bir aday daha vardı ama onun eğitimleri vs bitmemişti yada süreyi doldurmamıştı ondan o benden sonra girecekti. derken bir sürü gelişme oldu ve en son kaldırıldı diye duydum , sadece müfettiş ,müdür vs bir komisyon olacak vs diye duydum.
ama net bilmiyorum. gerçi siz vhki siniz ama isterseniz yinede o arkadasıma bir sormayı deneyebilirim.
sordum , dediğim gibi o arkadasım da benim gibi bir "öğretmen"
ve bana AKS nin tamamen kalktığını söyledi.
memurlar için durum nedir ben bilmiyorum. yani sizin için durum nedir emin değilim isterseniz amirinize sorunuz.
iyi günler