Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adaylık süresi olan 1 yıl dolunca istediğiniz yere gidersiniz, deniliyor!?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Adaylık süresi olan 1 yıl dolunca istediğiniz yere gidersiniz diyen arkadaşlar hiç te o kadar kolay değil torpiliniz yoksa; dilekçenize yeterli personel olmadığından uygun görülmemiştir diyerek cevap verilebilir.Bilgilerinize..Orada en az 3 yıl kalmayı göz önüne alın..

Herhalde böyle bir olaya kalkışmısşınız ...
Tayin isteğinizin değerlendirmeye alınması için tayin istediğiniz il'in isteklerinin doğrultusunda hareket edeceklerini düşünüyorum .

milli eğitimde ciddi bir memur açığı var. engelli kadrolarında açık daha da büyük. asalet tasdik olunduktan sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum ben de. belki öğretmen kadroları için yer değiştirme işlemi sorun olabilir ama memur kadrosu ve özellikle engelli personel kadrosu için ilk yıl, amirlerinizle, kurumunuzla bir çatışma içinde olmazsanız yer değiştirme işleminiz büyük ihtimalle isteğiniz doğrultusunda gerçekleşir.

Hç bir kurum personelini göndermek istemiyormuş;bir engelli var benim başladığım yerde 2,5 yıldır memur olarak çalışıyor.Her Seferinde Tayin isteği müdürlüğümüzce uygun görülmemiştir evabı almış.Eylül ayında görürsünüz kaç kişinin bu kunuda başlık açacaklarını benden söylemesi.

Üst Alt