Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adınıza açılmış GSM numaralarını burdan öğrenebilirsiniz..!

Konular
152
Reaksiyonlar
1
1 tane var adıma açılan o numarayı nasıl erişime kapattırırım?

twilight;

Operatörlerle halletmeye kalkışırsan çok ugraşırsın, en kısa ve kesin çözüm yolu, git bir bayiye ve o numarayı başka bir operatöre taşı ve yeni sim kartını al ve kır at gitsin , aracı ile tefeci ile ugraşmana hiç gerek yok

Vallahi süper birşey bu ya ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim

Hem kişiye özel bilgi verildigini söylüyorlar, hem de açılan hatların son iki rakamını gizliyorlar, saçmalık

benim üzerime hiç hat almadım numara girmeden nasıl arama yapacam

completetime;

numarayı bulabilirler mi iyide son iki hanesi gizli :) aslında mantıklı dediğin yedeğini çıkartıp kullanabilirim dimi :) sıfır hat 30-35 tl ne de olsa :)

ya iyide benimde cıktı bir tane 11 haneli numaranın son iki hanesini gizlemiş.. bayiye gideceğimde eksik numarayla nasıl kapatıcaklar, faks gönderdim 02.01.2013 te 72 saat süre içinde size dönüş olacak dendi..

Herhangi bir mobil hattı olmayanların e-devlet üzerinden TC Kimlik numaralarını kullanarak sorgulama yapmalarına imkan veren sistem üzerinde çalışılmaktadır.

arkdaşlar son iki numara görünmüyor ama en azından atıyorum ** bayisine gidip adınıza bir numara çıktığını ve bu numarayı kapattırmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.
önemli olan bence adınıza numara çıkıyomu,çıkmıyo mu? zaten çıkıyorsa ilgili *** bayi ye gidip halledebilirsiniz.

faks yada meil yolu ile veya direkt olarak iletişime geçerek halledebilirsiniz.. diye düşünüyorum. umarım yardımcı olmuşumdur..

Üst Alt