Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adıyaman Menzil'e gitmek istiyorum. Bana eşlik edecek arabası olan kimse var mı?

serkanabi

Yasaklı Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Adıyaman'ın kahta ilçesinin menzil köyüne dini-gezi diyebileceğimiz bir ziyaret yapmak istiyorum
Bu gezide bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar var mı?

bu forumu esas açma sebebim eğer arabası olan varsa (ki benim de var ama biraz eski güvenemiyorum) benzinini ortaklaşa alıp, hem oradaki zat'ı ziyaret hem de yol üstündeki turistik yerleri gezmek. Isteyen varsa engelli arkadaşlarımızdan onlara her türlü desteği de verebilirim (işitme engelli olduum için hareket kısıtlamam yok).

Adıyaman menzil'e gitmek isteyen varmı...

Arkadaşlar bundan önceki konu başka taraflara kaymaya başladığı için isteğim üzerine bülent bey tarafından kilitlenmiştir. Bu açtığım yeni konuda lütfen katılmak isteyenler yazsınlar. özel mesaj atanlarada cevap yazarım.
şuanda 2010 model sıfır bir araç bulunmuş olup ucuza kiralanacaktır ve kişi başı araç kirası + yakıt dahil 150 tl civarlarında olacağı tahmin edilmektedir. Katılmak isteyen arkadaşlara yol boyunca yardımcı ve destek olunacaktır.

Saygılar.

adiyaman menzile gittinmi abi benimde en büyük hayalim oraya gitmek

Ben gittim mükemmel bi yer abdulbaki hz var git duasını al

arkadaslar bende gittim cok guzel tavsiye ederim
mukemmel bir ortam insan bambaska bir dunyaya gidiyor

Üst Alt