Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli sicil kaydımıza internetten ulaşabilmek için BİMER'e yazalım

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
3
arkadaşlar merhaba
bugün ankara adliyesinden adli sicil raporu aldım tam yarım günüme maal oldu
çok kalabalık bir dilekçe için 1,25TL ve o dilekçenin arkadasına print edilen sicil kaydı için 5TL para ödemek zorunda kaldım ve onlarca kişinin girdiği kuyruğu yarım gün beklemek zorunda kaldım...
www.türkiye.gov.tr ne işe yarar neden buradan adli sicil sorgulamasını vatandaşlar kendileri yapıp yazıcılarından çıkartamazlar illa adliyelere gidip onların kalkındırma vakıflarına 6,25TL bayılıp 4-5 saat zaman kaybedip mi adli sicil kaydımızı çıkartmak zorundayız ...
bu uygulamanın acilen türkiye.gov.tr bünyesinde yapılabilmesi hem normal vatandaşlar için buyuk kolaylık olur hemde engelliler için çok çok daha iyi olur çunku bu kadar basit bişey için taa adliyelere kadar yorulmamış olurlar üstelik adli sicil kaydı için kesinlikle kişinin kendisi gitmesi şart veya mecburen vekalet verdiği bir kişinin gitmesi şart
lütfen bu yazıyı okuyan duyarlı her vatandaş başbakanlık bimer şikayet merkezine bu uygulamanın türkiy.gov.tr bünyesinden yapılabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması isteğini belirtsin hepinize çok teşekürler.

kardeşime aynen katılıyorum üzerime düşeni yapacağım

Üst Alt