Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli sicil kaydının bulunması memur olmaya engel midir?

Drowze

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar memur olmak için ekpss ye girmek istiyorum. akıl hastalığımdan dolayı daha bir suça karışmıştım akıl hastanesine güvenlik tedbiri için yatış verildi ceza almadım ancak hastanede yattım sabıka kaydım da akıl hastanesine güvenlik tedbiri yazıyor sabıkama işlenmiş açıkta bulanan eşya hırsızlık diye geçiyor. ekppsden memur olmamı engeller mi

arkadaşlar herkese merhaba, 6yıldır ileri uçlu bipolar hastasıyım hastalığımla tanışma evresinde ileri düzeyde mani atağı geçirdiğm 5ay sürecinde;hakaret,darp, tehdit, yaralama gibi suçlara karıştım, mahkemeler Manisa ruh ve sinir Hastanesi'ne sevk etti,30 gün yattım,akli dengesi yerinde değil raporu çıktı,güvenlik tedbiri uygulandı hakkımda sabıkamda güvenlik tedbirleri yazıyor bu memurluğa engelmidir?? başına gelen veya bir yakınında şahit olan varsa şimdi de teşekkürler

arkadaşlar imkansız akıl sağlığı ile ilgili de harhangi bir karar bulunmaması gerekmektedir.

ruhsal hastalığı en yüksek (mani)uç noktaya gelmiş ve bunun farkında olmayan yani dahab önce kendin daha keşfetmemiş bir bipolar hastası en azından bir adli vakaya karışma olasılığı %99 kasıtlı işlenen suçlar en az 1 yıl ceza alırsa Memuriyetiyet iptal ama taksirli suçlar yeni Kendi iradesi dışında plan suçlarda 5 yıl bile cezası alırsa Memuriyetiyeti yanmıyor hapisten çıkınca yine memurluğa devam ediyor diye yazıyor

Üst Alt