Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli Tıb Kurumu'nun verdiği oran düşük geldi. Nasıl itiraz edebilirim?

vyildirim1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaslar. 2014 kasim ayinda bir motosiklet surucusu alkollu bir sekilde bana carpti. Tibia ve fibula kemiklerinde kapali kiriklar olustu. Diz altindan bacagima platin ve civiler takildi. Karsi tarafin trafik sigortasi mevcut degildi.

Ben bu konuyla ilgili bir arkasa vekalet verdim. İstanbul 9.asliye ticaret mahkemesine dava actik ve uzun bir sure sonunda bana istanbul adli tip kurumu 3. İhtisas kurulu %4 rapor verdi. Sizce rapor orani dusuk degil mi. Rapora itiraz edebilir miyim. Bu konuyla ilgili yardimci olacak arkdas var mi acaba. Simdiden teşekkür ederim

bilmediğimden soruyorum %34 olsa ne olacak ki ? vergi indirimi ve çeşitli engelli haklarından yararlanmak için raporun en az %40 olması gerekli.

Rapor orani guvence hesabindan alacagimiz tazminat miktarini etkiliyor o yüzden

o zaman bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşalr cevap verirse sizin için çok büyük bir yardım olacak

@vyildirim

İki sorum olacak size,universitelerden yada devlet hastanesinden alinan saglik kurulu raporlarina itiraz edilebiliyor diye biliyorum.İstanbul adli tip kurumundan alinan raporlara itiraz edilemiyor.dogru mu anladim.Digeri ise ucreti var mi,varsa ne kadar.randevu mahkeme karari olmadan bireysel basvuru ile hemen alinabiliyor mu,sonuclar ne kadar surede belli oluyor.

Bu arada cok gecmis olsun ,Allah sifa versin

wiya ben de bu konulari tam bilmiyorum yanlis yönlendirmeyeyim. O yuzde. Ben de bilen biri varsa diye yazdim buraya

Kardeşim kırıklar hemen hemen aynı sanırım bana da %5 çıktı. İtiraz ettim

Üst Alt