Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli Tıbbın verdiği 9.12 rapor ile ne kadar tazminat alırım?

Gkhn ilgn

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese hayırlı akşamlar ben motor kazası yaptım adli tıp bana 9.12 rapor verdi avukatim benden habersiz sigorta ile anlaşma yapmış benim adıma 60,000 bin TL para gelmiş 45.000tl çekmiş

asıl konu şu şimdi ben bundan davayı çektim başka avukata vekalet verdim davaya o bakıyor benim öğrenmek istediğim bu 9.12 rapora ne çıkar yaşım 32 kaza yaptığımda yaşım 30 şuan mahkeme devam ediyor bilir kişi raporu bekleniyor

onikinci ayda mahkeme var bilir kişi raporu daha gelmedi tahmini ne zaman gelir bu 9.12 adlı tıptan alınan rapor kazada ise çenemde üç kırık 3 platin ve 8 vida atıldı şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

bu arada rafiş hesap ne demek avukat bana tazminatını rafiş hesap dan alırsın dedi pek anlamadım...

Maaş

mandreyam

Maaş 1200 TL idi avukat bana ön ödeme olarak 25 bin TL verdi 6 TL borç olarak yani kısaca benden habersiz 45 bin TL almış bana ön ödeme diye 19 bin TL teklif sundu bende 24 bin lazım dedim oda 6 bin TL senet karşılığı toplam 25 bin TL verdi....

senın iş karısık senın paran avukatta...hak ettıgın tutat 70 bın lıra cıvarı avukat 45 almışsa gerıye 25 kalıyor eee bu avukatta para alacak sana ne kalacak cok hata yapmışsın

sen eskı avukatla ne anlaştın sozleşme varmı

mandreyam

Benim dava çok karıştı avukat ile yüzde 25 anlaştık ben 45 bin TL aldığını duyduğum da aradım kendisine sordum bana telefonda küfür etti seni s...kerim bir top olursun benim gerçek yüzümü görmedin diye bende ses kaydı yaptım savcılığa suç duyurusunda bulundum birde kendisi bana 25 bin TL verdiğinde protokole x avukattan elden 25 bin TL aldım diye yazdım imza attım oda benim yazımı 28 bin 250 TL yapmış onu da savcılığa bildirdim şimdi burda avukat ceza alır mı ben bu olayları duyunca hemen azilname çektim başka avukata verdim şimdi de eski avukat beni icraya vermiş 25 bin alacaklı olarak...

Üst Alt