Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli Tıp eksik inceleme ve değerlendirme yapmış olabilir mi?

hdoa

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar başından geçen varsa yazsın lütfen, kime sorsam bilmiyor, kafam karıştı 2014 te trafik kazası geçirdim. 2015 te sigorta şirketine dava açıldı. Mahkeme izmir ege ünv. Adli tıpa hasar raporu için gönderdi gittik adli tıpa ama tedavim bitmedi diye vermediler tedavin bitince gel dediler. Şuanda tedavim bitti mahkemeden sevk istedik yine Ege ünv. Adli tıpa gönderdi muhayene oldum ama heyete falan girmedim, şu şekilde oldu Adli tıpa gittim,

bir tane asistan doktor geldi muhayene etti, sol bacağım femur ve tibia kırılmıştı benim, ameliyat izlerimi, yara izlerimi metreyle ölçtü not aldı, sonra diz ve ayak bileğimde hareket kısıtlılığı varmı diye onları cetvel ile ölçtü not aldı, sonra daha önceki geçirdiğim ameliyatları anlatım onları not aldı, bana şikayetlerin varmı diye sordu ben kısaca bazı şikayetleirmi söyledim yere çömelemiyorum vs vs kısaca söyledim sonra hocasını çağırdı birtane doktor geldi uzman ama ne uzmanı bilmiyorum o da biraz muhayene etti çok kısa sonra röntgene gönderdiler röntgen çekildi tmm bitti senin işin dediler

raporu mahkemeye göndericez biz dediler rapor bu şekildemi veriliyor rapor alan arkadaşalra soruyorum herkez farklı birşey diyor yok tek tek doktorları geziyosun falan ama benimki anlatılanlar gibi olmadı çok kısa sürdü çok detaylı incelemediler acaba düşük gelimi diye rapor aklıma takıldı muhayeneye bastonla gittim bastonsuz yürüyemiyorum ama onunla ilgili soru bile sormadılar. bilen arkadaşalr lütfen yazsın mahkeme sevki ile adli tıptan rapor alan varsa yazsın lütfen.

officer

Abi selamlar akıl almak için birşeyler sormak istedim yardımcı olursan sevinirim abi. Ben 2014 kasım ayında trafik kazası geçirdim sol bacağım tibia ve femur parçalı kırıldı 3 yıl boyunca iyleşemedim ameliyatlar basarısız oldu hep 3 kez doktor değiştirdim. şimdi daha yeni iyleşmeye başaldım çok şükür ilk kaza yaptığımda img sigorta danışmanlığına vekalet veridim onlarda sigorta şirketine dava açmışlar daha sonra mahkeme beni adli tıpa rapor için gönderdi ama iyleşemediğim için vermediler sonrsasında img hakkında olumsuz seyler duyunca dosyayı onlardan azletirdim başka bir avukata veridim şimdi tedavim bitti adli tıpa rapaor için muhayene oldum rapor oranını bekliyoruz.

bu img tazminatı aldığımda bana sıkıntı çıkarta bilme ihtimali varmıdır abi. benden yüzde 35 istedilerdi bide.

şuanki avukatımla yüzde 10 a sözlü olarak anlaştık.

kazayı 2014 kasım ayında yaptım motosikelitn arkasında yolcuydum araba açrptı tüm kusur karşıya verildi zaten ben kusursuzdum yolcu olduğum için ilk ifadeyi korktuk yanlış verdik kaza yaptığımızı söylemeidk ertesi gün söyleidk şikayetci olduk ifadelerimiz alında karşı taraf yalan ifade vermiş savcı takipsilik verdi benimle birlikte kaza yapan motosikleit kulanan arkdaş itiraz etmek istemedi itirazda etmeidk yani sonrdan sigorta şirketine dava açıldıktan sonra olaydan 1 yıl sonra falan olay yeri inceleemsi yapıldı ve kusuru karşıya verdiler şu durumda sigorta şirketinden tazminatımızı aldıktan sonra bize çarpan admın şahsınada dava açabiliyoruz değilmi.

kazayı yaptığımda 22 yaşındaydım 3 yıl tedavi süreci geçirdim 6 kez ameliyat oldum hala tazminat alamadım. rapor için yeni muhayene oldum rapor sonucunu bekliyoruz şuanda kaza yaptığım dönem askari ücretle çalışıyordum

bide bu adli tıp bana analtılan lar gibi muheyene etmedi şu şekilde oldu :mahkemenin gönderdiği ege ünv. adli tıpa gittim muhayene oldum ama heyete falan girmedim, bir tane asistan doktor geldi muhayene etti, sol bacağım femur ve tibia kırılmıştı benim, ameliyat izlerimi, yara izlerimi metreyle ölçtü not aldı, sonra diz ve ayak bileğimde hareket kısıtlılığı varmı diye onları cetvel ile ölçtü not aldı, sonra daha önceki geçirdiğim ameliyatları anlatım onları not aldı, bana şikayetlerin varmı diye sordu ben kısaca bazı şikayetleirmi söyledim yere çömelemiyorum vs vs kısaca söyledim sonra hocasını çağırdı birtane doktor geldi uzman ama ne uzmanı bilmiyorum o da biraz muhayene etti çok kısa, sonra röntgene gönderdiler röntgen çekildi, sonra tmm bitti senin işin dediler raporu mahkemeye göndericez biz dediler, rapor bu şekildemi veriliyor, rapor alan arkadaşalra soruyorum herkes farklı birşey diyor yok tek tek doktorları geziyosun falan ama benimki anlatılanlar gibi olmadı çok kısa sürdü çok detaylı incelemediler acaba düşük gelimi diye rapor aklıma takıldı muhayeneye bastonla gittim bastonsuz yürüyemiyorum ama onunla ilgili soru bile sormadılar.

uzun oldu farkındayım kusura bakmayın aklımdaki soru işaretlerine cevap arıyorum cevabınızı bekliyorum.

Merhabalar 1 ay önce ege ünv. adli tıpa hasar raporu için muayene oldum sonuç ne zaman beli olur rapor ne zaman gelir. bide adli tıp ile normla heyetten alınan rapor arsında fark var mı? 1 doktor muayene etti.

Üst Alt