Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tıp genel kurulu raporu ne kadar sürede gelir?

35efe35

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

Sürmekte olan tazminat davasıyla alakalı olarak, Adli Tıp 3. İhtisas Kurulunun raporuna itiraz sonrası, Hakim tarafından Adli Tıp Genel Kuruluna gönderilmiş olan rapor ne zaman Mahkemeye gelir?
(% ... kalıcı hasar oranı)

(Ocak 2017 de Adli Tıp Genel Kuruluna gitti)

Tecrübe ve bilgisi olan arkadaşlardan cevap rica ediyorum.. Tahmini cevaplar olacak sanırım....????

35efe35
Benim raporda itiraz üzerine adlitip genel kuruluna gitmişti 3,5 ay sonra mahkemeye ulaştı.

35efe35 Merhaba,

Bizzat ben kendim yaşadım, benim dosyam Angara' dan gitti ve dosyamı postacı polis memuruna teslim etmiş, polis memuru nöbeti bitince bir güzel evine çekip gitmiş. Peşinden o dosya orada unutuldu ve kuruma teslim edilmedi, peşine düştüm ve 8 ay sonra dosyam ortaya çıktı. Muayene olmaya çağırdılar gittim ve 6 ay sonrada Adli tıp durum raporum mahkemeye geldi...

Ara ara arayıp dosyanızı sorun ve mahkemenin görüldüğü kalemden postaya verdikleri Tarihi ve takip numarasını isteyin E- Devlet uyap portalından takip edin.

@Ahmet1977bjk
Slm kardeş benimde dosyan adlı tip genel kurulunda 6 ay oldu henüz karar verilmemiş inceleniyor diyorlar acaba senin dosyan kac ay sonra gönderildi mahkemeye

Selam arkadaşlar bende İstanbul adli tıp kurumuna 21 eylül de gittim. 6 Kasım da mahkeme var. Mahkemeye yetişmesi zor görünüyor. En erken gelen 3.5 ay galiba. Bende ne zaman gelirse bilgi vermek isterim.

Selam kardeşim raporlar arasi celiski nedeniyle benim dosyam ist adlitip genel kuruluna gitdi gideli de 12 ay oldu ama hala dosya acik gorunuyor dosyalarin yogunlugundan dolayi sonuclanmasi 1 buyuk yili gorebilir.diye dusunuyorum aklima sabir dan baska birşey gelmiyor.

Adlitip genel kurulu

Selam arkadaşlar Allaha şükür adlitip genel kurulundaki dosyam kapanmış mahkemeye gonderilmistam 1 yil oldu

selamünaleyküm
2 yıl önce geçirdiğim kaza sonrası bounum kırıldı ve 1 adet vida takıldı ayrıca köprücük kemiğim de kırıldı ,şu anda adli tıptan çağarılmayı bekliyorum acaba ne zaman çağarırlar bilgisi olan yardım edebilirmi teşekkür ediyorum...

Üst Alt