Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adli Tıp muayenesi hakkında bilgi verebilecek kimse var mı?
Merhaba arkadaşlar, Adli Tıp'ta muayene olan kimse var mı? nasıl bir uygulama oluyor? Bizzat kendileri hareket kısıtlılıklrını tespit etmek için muayene mi ediyorlar?
Ben girdim adlı tıp doktorları da kontrol ediyor benimde hareket kisitliklarina onlar baktılar daha sonra nerde kisitliligin varsa ilgili birime yönlendiriyor ondan da görüş alıp sonuç veriyor.
Hangi konu ile ilgili gidiyorsan o konuyla ilgili birime yönlendiriliyorsun. Orada uzman doktor gelip seni muayene ediyor. seni mahkeme gönderdiyse zaten orada o tarihte seni bekliyor olacaklar.
İşlemlerin bitmesi senin durumuna bağlı ama genelde bitiyor yalnız oranın mahkeme sevk ettiyse oraya gelir sen şahsi başvuru yaptiysan yinede hemen ogrenemezsin mahkememi sevk etti seni
Yok hayır. Mahkeme sevk etmedi. Kendim randevu alıp gideceğim.
Belediye otobüsü devrildi bunun neticesinde omzum çıktı ve iki yerde yırtık oluştu. Ameliyat oldum. Uç vida taktılar. Fizik tedavi devam ediyor şuan. Aynı zamanda psikolojik destek almaya da başladım. İleriki zamanda neler bekliyor beni meraktayım.
Dava açma hakkın var yaralanmali trafik kazasında 10 ölümlü de ise 15 yıl zaman aşımı var sen kendin müracaat etsende hemen oranının çıkacağını zannetmiyorum onu adli tıp a sorarsin