Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli Tıp Raporu Engelli Raporu Olarak Kullanılır mı?

• Konbuyu başlatan kazazede
  • Başlangıç tarihi
K

kazazede

Arkadaşlar trafik kazası sonrası 2011 yılında tam teşekküllü devlet hastanesinden alınmış % 57 oranlı raporum var ve bu raporla 3. derece vergi indiriminden faydalanıyorum.kaza nedeniyle dava sürecinde mahkeme maluliyet oranının belirlenmesi için dosyamı istanbul adli tıp kurumuna sevketmişti bugün rapor çıktı. adli tıp kurumu % 81 oran verdi.şimdi ben bu % 81 oranlı adli tıp raporunu tekrar maliye sağlık kuruluna gönderebilirmiyim.ayrıca bu adli tıp raporundaki oranı engelli kimlik kartına yazdırabilirmiyim yani yeniden özürlü kartı çıkarabilirmiyim.
yani ben şimdi % 57 mi engelliyim, yoksa % 81 mi engelliyim.Adli tıp kurumundan alınan maluliyet raporunu engelli raporu olarak kullanabilirmiyiz, kullanan oldumu şimdiye kadar.Teşekkürler...

Adli tıp raporunu hukuki süreçler dışında bir yerde kullanamazsınız. hastanelerden alınmış sağlık kurulu raporu olması gerekiyor haklarınızdan yararlanabilmeniz için.

Üst Alt